Hlavní obsah

Krása ženám sluší! Co čekat v roce 2013?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoční svátky jsou obdobím, kdy přemýšlíte nad novoročními předsevzetími. Mají však smysl? Dodržíte je? Zhubnete, začnete cvičit… vždyť to znáte. Možná by pomohlo něco jiného, rychlejšího a účinnějšího.

Článek

O krásu a estetiku se zajímá snad každá žena. Chcete vypadat hezčí a mladistvější. Necháváte si opravit tělo, a vlastně i duši. Ne kvůli chlapům, ale kvůli sobě. Se sebou jste přece nejčastěji. Jak vidí estetické zákroky lékaři v roce 2013 a co vám do nového roku přejí?

Medicínské obory plastická chirurgie a dermatologie jsou v současné době na velmi vysoké úrovni a očekáváme „boom“ i v následujícím roce. Novinky se stále rodí. Dokazuje to i skutečnost, že se v Čechách rozrůstá zdravotní turistika. Nejen české ženy vyhledávají naše lékařské kapacity.

Čeká vás velmi příjemné prostředí

Jednou stránkou estetických zákroků jsou používané nejmodernější operační postupy, technologické vybavení a materiály, se kterými lékaři pracují a které umožňují minimalizovat narušení tkání při operaci, snižují riziko teoretických komplikací a zkracují dobu hojení. Na straně druhé však stojí pocity vás žen. Chcete se cítit příjemně, a hlavně bezpečně.

„Novoročním přáním Kliniky GHC Praha je, abyste u nás našly nejen příjemnou atmosféru, ale především spokojenost. Dbáme na profesionalitu, prvotřídní kvalitu a komfort. Zákroky musejí být šetrné a bezbolestné. Jedině tak můžeme garantovat rychlou rekonvalescenci. Výsledným efektem není jen provedená operace, ale především váš úsměv,“ říká prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc.

prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg

Když už si přestanete říkat, co byste měly se sebou udělat, a rozhodnete se podstoupit plastickou operaci, jak poznáte, že o vás bude dobře postaráno? „Děláme maximum pro bezpečnost našich pacientů. To nám umožňuje špičkové vybavení kliniky nejen na operačním sále, ale též v rámci pooperačního monitorování na úrovni jednotky intenzivní péče,“ vysvětluje MUDr. Miroslav Krejča, Ph.D.

„Pokoje hotelového typu jsou pak jen třešničkou na dortu. Zajišťují potřebné pohodlí a klid po operaci. I po propuštění do domácího ošetření můžete být klidné. Klinika je dostupná 7 dní v týdnu 24 hodin denně. Estetické zákroky jsou nejen výkon samotný, ale především následná péče. Tu chceme ženám v novém roce dopřát na ještě vyšší a bezkonkurenční úrovni,“ doplňuje primář Víšek.

Připraven je pro vás tým profesionálů

Které operace budou in? Rozhodně estetické zákroky směřující k harmonické a ideální postavě, ať už se jedná o metody invazivní či neinvazivní. Zeštíhlení bude po svátcích nejaktuálnější. Šikovné rady naleznete v poradně Formování postavy. Ženy dále preferují operace poprsí a obličeje. „Trendem bude nadále mladistvý vzhled a celková svěžest. Chceme vypadat skvěle, ale i se tak cítit,“ upřesňuje MUDr. Tereza Gabryšová, dermatolog. Vědci na vás pořád myslí a přinášejí nové metody omlazení. Vrásky a povadlá pleť vás v novém roce trápit nemusí. Těšit se můžete třeba na unikátní Aptos lifting, revoluční metodu vyhlazení obličeje pomocí vstřebatelných nití.

Každá žena je krásná a pečovat o tento dar je vaší povinností. Pokud si estetické zákroky dopřejete v rozumné míře, stoupne nejen vaše sebevědomí, ale budete se cítit spokojenější. Klinika GHC Praha vám přeje radostné svátky, šťastný nový rok a splnění i těch nejtajnějších přání.

Reklama

Související témata:

Načítám