Hlavní obsah

Kráska a zvíře aneb Tyhle krásky si partnery rozhodně nevybraly kvůli vzhledu

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Že láska není jen otázkou vzhledu, je sice tisíckrát omílané klišé, ale je to pravda. Naštěstí to matka příroda zařídila tak, že spolu nemusejí být jen lidé, kteří si jsou podobní. Naopak, často se protiklady přitahují a společně pak vytvoří pozoruhodný pár.

Článek

Tvrdit, že někdo příliš krásy nepobral, by nebylo příliš taktní. Kouzlo každého člověka se skrývá v něčem jiném. Ale asi nikoho neurazí, když řekneme, že následující dvojice jasně ukazují, že pravá láska na zevnějšek nehledí a že protiklady se vážně přitahují. Ne snad, že by tito muži nebyli charizmatičtí a úspěšní – musí se však nechat, že měli svým způsobem kliku, když jim do života vstoupily tyto krásky.

Heidi Klum a Seal

Asi nejznámějším příkladem krásného nesourodého páru je modelka Heidi Klum (44) a zpěvák Seal (55). Začali spolu randit v roce 2004, když modelka čekala dítě s bývalým přítelem Flaviem Briatorem (67). Sealovi to nevadilo a dceru Helen (13) přijal za vlastní. Topmodelka a hudebník se vzali v květnu 2005, ale v roce 2012 se rozešli. Spolu mají ještě tři děti: Henryho (12), Johana (11) a Lou (8).

Foto: Profimedia.cz

Byla to veliká láska, ale v roce 2012 se modelka a zpěvák rozešli, o dva roky později rozvedli. Vychovávali spolu čtyři dětiFoto: Profimedia.cz

Salma Hayek a François-Henri Pinault

Salma Hayek (51) patří mezi nejkrásnější latinskoamerické herečky a pro sebe ji získal François-Henri Pinault (55). Skoro to vypadá, že více krásy by bylo na jedno manželství už příliš – hereččin manžel, významný francouzský podnikatel a miliardář, sice není žádný krasavec, ale zato je vážně sympaťák. Mají dceru Valentinu (10).

Foto: Profimedia.cz

Tmavé hluboké oči, tmavé vlasy, snědá pleť. Manžel Salmy Hayek je přesným opakem. Ale protiklady se přitahují Foto: Profimedia.cz

Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas

K méně sourodým párům patří i Catherine-Zeta Jones (48) a Michael Douglas (73) – a jejich láska trvá už skoro dvacet let. Chodit spolu začali v roce 1999, rok nato se vzali a mnoho lidí zřejmě nečekalo, že jim to vydrží tak dlouho – především kvůli velikému věkovému rozdílu.

Foto: Profimedia.cz

Nikdo nemládne, Michael Douglas navíc překonal rakovinu, takže pár v současnosti vypadá hodně nesouroděFoto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez a Marc Anthony

Zpěvák Marc Anthony (49) také nepatří mezi nejoslnivější muže planety, ale musí mít neobyčejné kouzlo osobnosti, protože na něj letí samé krásky. Jeho manželkou byla deset let dokonce i Jennifer Lopez (48). Mají spolu desetiletá dvojčata Maximiliana Davida a Emmu Maribel, a v roce 2014 se rozvedli.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez a Marc Anthony spolu dlouho kamarádili, než spolu začali chodit, a poté se vzali. I po rozvodu ale zůstali přáteléFoto: Profimedia.cz

Charlize Theron a Sean Penn

Sean Penn (57) měl vždycky slabost pro půvabné blondýnky, dokonce byl ženatý i s Madonnou (59). Okouzlil i krásnou Charlize Theron (42) – chodili spolu rok a půl, zasnoubili se, ale v červnu 2015 se rozešli. Kvůli vzhledu to asi nebylo. Sean Penn nemá v Hollywoodu příliš dobrou pověst – je výbušný a údajně mu není cizí ani domácí násilí.

Foto: Profimedia.cz

Sean Penn nemá jako partner příliš dobrou pověstFoto: Profimedia.cz

Kaley Cuoco a Johnny Galecki

V seriálu „Teorie velkého třesku“ působili jako protipóly a jinak tomu nebylo ani v reálném životě, když spolu představitelé Penny a Leonarda mezi roky 2007 a 2009 randili. Po rozchodu prý zůstali přáteli a sem tam se objeví spekulace, zda se Kaley Cuoco (32) a Johnny Galecki (42) zase nedali dohromady.

Foto: Profimedia.cz

Kaley Cuoco a Johnny Galecki spolu randili v seriálu i v reáluFoto: Profimedia.cz

Sandra Bullock a Jesse James

Potetovaný kriminálník a křehká květina. Tak vypadali herečka Sandra Bullock (53) a její někdejší manžel, motorkář Jesse James (48). Brali se v roce 2005, ale už o pět let později byli rozvedeni. Konec vztahu provázel velký skandál ohledně nevěry – Jesse James herečku podváděl, a to prý opakovaně. Údajně spal s modelkami, s nimiž fotografoval své motocykly.

Foto: Profimedia.cz

Ač měl Jesse James doma krásku, neodolal ani jiným ženám, a proto se s ním Sandra Bullock rozvedla Foto: Profimedia.cz

Myslíte si, že je vzhled ve vztahu důležitý? 

Reklama

Načítám