Hlavní obsah

Manželství pro ostudu: Které celebrity spolu vydržely jen pár hodin nebo dnů?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Ještě že nežijeme v Las Vegas, kde se lidé berou jako na běžícím pásu a ráno pak těžce litují svého rozhodnutí. Tito slavní se sice všichni ve městě hazardu nevzali, nicméně délka jejich sňatku by tomu v mnoha případech odpovídala.

Článek

Zůstat spolu až do smrti. To by si asi měla přát většina novomanželů, ovšem pak by tyto celebrity moc dlouhý život pravděpodobně nečekal. Chvíli poté, někdy to trvalo jen pár hodin, jindy třeba dnů, co podepsali oddací list, se už už sháněli po tom rozvodovém. Čí manželství patří k nejkratším?

Britney Spears a Jason Alexander

Někdejší popová princezna Britney Spears (36) patří k rekordmanům, alespoň co se týče délky manželství. V roce 2004 si v Las Vegas vzala svého kamaráda z dětství Jasona Alexandra (36). Sňatek byl po pětapadesáti hodinách na nátlaky rodin anulován. Mimochodem, Britney zřejmě skutečně moc toužila být vdaná, protože o půl roku později si vzala Kevina Federlina (39). Rozvedli se v roce 2007.

Foto: Profimedia.cz

Britney Spears a Jason Alexander a jejich svědci na svatbě v Las VegasFoto: Profimedia.cz

Iva Frühlingová a Richard Krajčo

Vypadalo to na velkou lásku, nehnuli se od sebe ani na krok, ale ani toto manželství nemělo dlouhého trvání. Možná za to mohly černé svatební šaty, které si zpěvačka na obřad vybrala. Iva Frühligová (35) si brala Richarda Krajča (40) v létě 2005 a v lednu 2006 už za sebou měli první rozvodové stání. Nebylo to však rozhodně poslední manželství slavného zpěváka. V současné době je ženatý s režisérkou Karin Babinskou (43) a před ní to byla Martina Poulíčková (39).

Foto: Profimedia.cz

Tolik to vypadalo na velkou lásku, ale manželství nepřežilo ani půl rokuFoto: Profimedia.cz

Carmen Electra a Dennis Rodman

Do Las Vegas se vydala i sexbomba Carmen Electra (45) a basketbalista Dennis Rodman (56). V listopadu 1998 si tam slíbili věčnou lásku, ta ale trvala pouze devět dnů, než Rodman zažádal o zrušení sňatku. Electra později řekla, že svatba se konala ve chvíli emočního vypětí, kdy se musela smiřovat s tím, že jí během jednoho roku zemřela maminka i sestra.

Foto: Profimedia.cz

Vztah Carmen Electry a basketbalisty Dennise Rodmana také netrval příliš dlouhoFoto: Profimedia.cz

Amelia Warner a Colin Farrell

Snová svatba na tahitské pláži! Komu by se to nelíbilo? Ale ani to příliš štěstí herci Colinu Farrellovi (41) a herečce Amelii Warner (35) nepřineslo. Manželství trvalo pouze pár měsíců, než šla dvojice od sebe. Technicky vzato se ale nikdy nerozvedli – sňatek nebyl uzavřen na území Spojených států amerických a oni si jej tam nikdy nedali potvrdit.

Foto: Profimedia.cz

Colin Farrell a Amelia Warner se brali na Tahiti, sňatek si ve Spojených státech nenechali potvrdit, a proto se nemuseli rozvádětFoto: Profimedia.cz

Kim Kardashian a Kris Humphries

Dnes si už asi těžko vybavíme po boku Kim Kardashian (37) někoho jiného než rapera Kanye Westa (40), přitom v srpnu 2011 stála před oltářem s basketbalistou Krisem Humphriesem (33). Kardashian požádala o rozvod pouhých 72 dnů poté, co řekla svému nastávajícímu „ano“. Ještě před ním byla čtyři roky vdaná za Damona Thomase (47).

Foto: Profimedia.cz

Není to divné, vidět Kim Kardashian po boku někoho jiného než rapera Kanye Westa? Kris Humphries byl její druhý manželFoto: Profimedia.cz

Drew Barrymore a Tom Green

Manželství s Tomem Greenem (46) bylo pro Drew Barrymore (42) už druhé, nicméně s tím prvním má určitou podobnost. Ani jedno totiž netrvalo příliš dlouho. S Tomem Greenem se vzali v červenci 2001 a v prosinci už Tom Green žádal o rozvod.

Foto: Profimedia.cz

Drew Barrymoore se s Tomem Greenem setkala při natáčení filmu Charlieho andílci (2000)Foto: Profimedia.cz

Marianna Ďurianová a Libor Bouček 

Oba dva jsou úspěšní moderátoři, ale to ke šťastnému manželství nestačí. Libor Bouček (37) se s blonďatou Slovenkou rozvedl už půl roku po krásném obřadu, který proběhl 1. července 2006 na zámku Lednice. Spekulovalo se, že si novomanželka Marianna Ďurianová (41) našla milence.

Foto: Profimedia.cz

Brzy po svatbě si prý Marianna Ďurianová našla milence Foto: Profimedia.cz

Shannen Doherty a Ashley Hamilton

Shannen Doherty (46), známá jako Brenda ze seriálu Beverly Hills 90210 (1990), si také musela vyzkoušet několik nepovedených a krátkých svazků, než našla toho pravého. Manželství s hercem Ashleym Hamiltonem (43) v roce 1993 netrvalo déle než půl roku. Velmi brzy poté si vzala podnikatele Ricka Salomona (49) – s ním byla sedm měsíců. V současné době je vdaná za fotografa Kurta Iswarienka (43).

Foto: Profimedia.cz

Shannen Doherty si Ashleyho Hamiltona brala v roce 1993, manželství ale netrvalo déle než půl roku Foto: Profimedia.cz

Lauren Holly a Jim Carrey

Tato herecká dvojice se seznámila při natáčení filmu Blbý a blbější (1994) a vzájemné sympatie v práci zřejmě mylně považovali za lásku. Vzali se v září 1996, ale pohádka až do konce života se nekonala. Lauren Holly (54) a Jim Carrey (56) se rozvedli ani ne rok po sňatku.

Foto: Profimedia.cz

Jim Carrey a Lauren Holly se seznámili při natáčení filmu Blbý a blbější (1994)Foto: Profimedia.cz

Helen Hunt a Hank Azaria

Herečka Helen Hunt (54) si herce a dabéra Hanka Azariu (53) vzala v roce 1999, ale manželství vydrželo pouze sedmnáct měsíců. Mimochodem, herci se setkali při dabování jednoho dílu seriálu Simpsonovi, kde spolu kreslené postavičky, které namlouvali, randili. Helen a Hank měli svatbu po šestnácti měsících od odvysílání tohoto dílu.

Foto: Profimedia.cz

Helen Hunt a Hank Azaria spolu dabovali jeden díl Simpsonových. O téměř rok a půl později byli svoji. Ani jim to ale dlouho nevydrželoFoto: Profimedia.cz

Znáte nějaké podobně krátké manželství?

Reklama