Hlavní obsah

Krásná pleť napořád? Poradíme vám, jaký produkt si pořídit

Foto: FOREO

Krásná pleť díky čistícím produktům FOREOFoto: FOREO

Vánoce se blíží a je potřeba vybrat dárky pro nejbližší, ale i pro sebe. Švédská beauty-tech značka FOREO nabízí širokou škálu čisticích produktů na pleť řady LUNA v různých barvách a variantách. Nejste si jistí, zda se to vyplatí, a když, tak který si vybrat? Poradím vám a porovnám FOREO bestsellery LUNA 2 a LUNA 3.

Článek

V první řadě musím zmínit skvělou účinnost. Nerada pleť zatěžuji velkým množstvím kosmetických přípravků, jenže když ji pořádně nevyčistím, okamžitě mi to vrátí. Proto jsem uvítala, že FOREO čistí opravdu do hloubky, a to klidně jen s pěnou nebo gelem. Můžu si ho vzít do sprchy (přístroj je voděodolný) a mám hotovo.

Foto: FOREO

Vyberte si ideální variantu sonického čistícího přístroje FOREO LUNA 2 nebo LUNA Foto: FOREO

Od té doby, co čisticí kartáček na pleť FOREO LUNA používám, je moje pleť jasnější a zdravější. Trpím totiž na pupínky a díky čistým pórům se záněty tolik netvoří a má tvář je tak kompletně čistější. Rozhodně tedy silikonový kartáček doporučuji, zvlášť pokud žijete ve městě a denně používáte make-up a další kosmetické přípravky.

Který si vybrat?

S čisticími kartáčky FOREO je to podobné jako s iPhonem. Uvede se nová verze, která má tolik vylepšení, že přestože ten váš stále funguje perfektně, prostě se chcete zase posunout a zajistit pro sebe to nejlepší. Nebo alespoň já to takhle mám. Proto jsem si po uvedení FOREO LUNA 3 nový kartáček hned pořídila. LUNA 3 má totiž v porovnání s LUNA 2 o 30 procent větší hlavu kartáčku, má delší a měkčí vlákna, čímž je schopna důkladně vyčistit i dříve problematická místa a čištění je tak ještě efektivnější. Kromě toho nabízí LUNA 3 i několik liftingových masáží, kterými bojuji proti svým vráskám nejen na čele.

LUNA 3 je navíc propojená s aplikací FOREO for You, kde si můžete vše individuálně nastavit. Obě varianty LUNA nabízejí více barevných provedení, každá barva má ale svůj účel a je určena pro jiný typ pleti, podle vašich potřeb.

Foto: FOREO

FOREO LUNA 2 i LUNA 3 jsou v několika barevných provedeních dle typu pletiFoto: FOREO

Pokud nejste nadšencem do technologií a propojování s telefonem by vás spíš štvalo, dobrou zprávou je, že LUNA 2 funguje stejně skvěle a bez chytrých technologií. Intenzitu čištění pleti si sama manuálně nastavíte pomocí symbolů plus a minus a doba čištění automaticky funguje 60 vteřin a pak se vypne. Masáže jsou také přednastaveny a vy si po dobu 90 vteřin můžete dopřát péči na míru. Vedle jednoduššího používání má LUNA 2 i další výhodu, a tou je nižší cena. Pokud tedy zvažujete koupit dárek pro někoho, kdo by si chtěl dopřát skvělou péči a nerozumí si s moderními technologiemi, FOREO tímto nabízí i toto řešení.

Za výhodnou cenu

Doufám, že vám moje porovnání pomohlo. Na black friday můžete najít oba kartáčky za extrémně výhodnou cenu – FOREO LUNA 2 i LUNA 3 budou k dostání se slevou 25 procent. Navíc budou celý týden k dostání za skvělé ceny i další vychytávky od značky FOREO. Inteligentní maska UFO, která pomáhá s intenzivnější absorpcí pleťových masek a k dostání bude o 30 % levněji, nebo po sonický zubní kartáček ISSA 2, na který se vztahuje sleva 35 procent. Tak mrkněte a třeba v předstihu vyřešíte vánoční nákupy.

Foto: FOREO

Výjimečná nabídka produktů FOREO během black fridayFoto: FOREO

Všechny black friday nabídky jsou platné od 25. listopadu do 1. prosince 2019 na notino.cz a ve vybraných parfumeriích Notino.

Autor: Anna Šťastná

Reklama

Načítám