Hlavní obsah

Krásný nábytek je moc drahý? Ne vždycky!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toužíte po krásném a stylovém nábytku? Pak jistě víte, že si za něj musíte hodně zaplatit. Jde to ale i jinak. V nabídce e-shopu OKAY nyní najdete italské skvosty, které vás překvapí výhodnou cenou.

Článek

Luxusní nábytek je sen každého, kdo si potrpí na krásný a útulný domov. Běžně však stojí desítky tisíc a často si ho nemůžete dovolit. Zcela nová kolekce luxusního nábytku však vyvolala poprask, protože je mimořádně levná. A přitom se jedná o nábytek od předních světových designérů. Nyní ho ze všech prodejních řetězců nabízí pouze společnost OKAY. Nový nábytek italské výroby přesně vyplňuje mezeru, která na trhu vznikla. Je krásný, kvalitní a jeho pořízení vám nezničí rozpočet. Stačí si jen vybrat.

Ne nadarmo se říká že Itálie je kolébkou designu. Právě italští designéři už mnoho let patří mezi světovou špičku. Jejich nábytek oplývá elegancí a smyslem pro detail, a přitom si zachovává jednoduchost linií, materiálů i barevných kombinací. Pokud si pořídíte do svého domova takovýto kousek nábytku, máte vystaráno na mnoho let. Tento nábytek je tak kvalitní a nadčasový, že v podstatě nestárne.

Italové jsou také známi jako milovníci jídla, proto jsme se zaměřili na jídelny, jídelní stoly a židle, barové židle a posezení, které je se stravováním spojeno. Italský design je v duchu moderního nadčasového stylu, avšak čerpá inspiraci z tradic, je luxusní a vznešený, zároveň je však vysoce praktický.

Italové si zakládají na použitých materiálech a formách. Nejčastěji jim vévodí kombinace hladkých jednobarevných moderních materiálů v kombinaci s kovem a dřevem, jemuž je přiznána jeho struktura a barevnost. Stejně jako u luxusních aut věnují Italové pozornost všem detailům, spojům a záhybům tak, aby vás na první pohled upoutal vzhled nábytku a záhy vás nadchla i jeho funkčnost.

Italský nábytek je navíc vhodný do jakéhokoli interiéru, snadno rozbije fádnost a prozáří domov zcela novým vzezřením. Postačí vám jeden dobře zvolený kousek, a rázem se prostor promění v originální a nadčasový, aniž by jakkoli omezoval okolní život. Právě naopak.

Související témata:

Načítám