Hlavní obsah

Naučte se vykostit celé kuře!

Foto: archiv redakce

Kuřecí roláda nadchne i labužníky

15. 12. 2010

Přemýšleli jste, čím letos vytřete zrak všem návštěvám? Trochu cukroví doma vyrobí snad každý, ale vynikající kuřecí roládu jen tak někdo nesvede. Přitom to není nic těžkého! Nevěříte? Tak se podívejte na šéfkuchaře Martina Buška v dalším dílu seriálu Škola vaření, kde vám na videu ukáže kompletní přípravu krok za krokem!

Reklama

Sdílejte článek

Seznam.cz zavádí tlačítko Líbí se

Dejte redakci i ostatním čtenářům vědět, jaký obsah stojí za přečtení.

Články s nejvyšším počtem Líbí se se budou častěji zobrazovat na hlavní stránce Seznamu a přečte si je více lidí. Nikomu tak neuniknou zajímavé zprávy.