Hlavní obsah

Lada vyhrála vysněný zákrok: Odsáli jí 2,5 litru tuku!

Foto: Archiv

Lada dřív hodně sportovala a s postavou problémy neměla. Zdravotní trable jí ale pohyb znemožnilyFoto: Archiv

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lada dřív aktivně sportovala a pyšnila se hezkou postavou. Jenže zdravotní problémy jí pohyb znemožnily. Nejenže přibrala, ale navíc se jí tuk ukládá velmi nerovnoměrně. A tak začala snít o liposukci!

Článek

A protože sny se mohou stát realitou, Lada Červenková (35) svůj vysněný zákrok vyhrála. Podstoupila liposukci břicha, boků a vnější strany stehen, zbavila se 2,5 litrů tuků a cítí se skvěle!

Sen o krásné postavě

Do svých třiadvaceti let Lada hodně sportovala, hrála florbal, volejbal, plavala, věnovala se atletice a neměla jediný problém s kily navíc. Mívala hezkou postavu a nikdy se netrápila nějakými dietami.

Jenže pak se objevily problémy s kyčelním kloubem a s páteří, a s aktivním pohybem byl konec. Později se ještě stala maminkou a kila postupně přibývala. Ladě změna figury vadila i kvůli tomu, že se živí jako fyzioterapeutka a chtěla před svými pacienty vypadat dobře. O liposukci začala přemýšlet, když spatřila kamarádku, která ji podstoupila a vyloženě po ní zkrásněla. Přihlásila se do soutěže kliniky plastické chirurgie a svůj vysněný zákrok vyhrála!

Foto: Archiv

Lada před (vlevo) a po )vpravo. Rozdíl je opravdu viditelnýFoto: Archiv

Podařilo se!

Lada sice něco dokázala zhubnout, bohužel ji ale trápil nerovnoměrně uložený tuk v oblasti břicha, boků a zevních stehen. „Liposukce jako taková není určena pro hubnutí, ale právě na odsání tukových polštářků, kterých se nelze jinak zbavit. Jde o zahlazování oblin v místech, která jsou jinak vůči hubnutí a cvičení rezistentní,“ vysvětluje plastický chirurg Martin Molitor.

A to byl právě případ Lady, která podstoupila ultrazvukovou liposukci Vaser Lipo. „Odsávali jsme tři oblasti – břicho, boky a zevní stehna. Liposukce Vaser Lipo je unikátní v tom, že se nejdříve všechny oblasti projedou ultrazvukovou kanylou. Působením ultrazvuku se tukové buňky postupně rozpouštějí, nenarušují se okolní tkáně a odsává se pouze čistý tuk. Díky tomu je zákrok šetrnější, hojení a následná rekonvalescence mnohem rychlejší. Výsledek jsme mohli pozorovat už po osmi týdnech,“ vysvětluje plastický chirurg Michal Puls.

Foto: Archiv

A ještě pohled zezadu, i v tomto případě je jasné, že zákrok Ladě hodně prospělFoto: Archiv

Není se čeho bát

Všem ženám Lada vzkazuje jediné: Pokud o liposukci uvažujete, nebojte se a jděte do toho taky! „První týden byl trošku náročný, odsátá místa byla citlivá a bolavá, ale s tím jsem počítala, byla to přiměřená reakce,“ popisuje Lada.

Ta je s výsledkem naprosto spokojená a svou novou postavou doslova nadšená! „Jsem teď lehčí o pět kilo a nosím o dvě čísla menší konfekční velikost. Už se těším, jak si půjdu vybrat letní šaty, a hlavně nové plavky. Opravdu to stálo za to,“ říká Lada.

Foto: Archiv

I z boku je jasně vidět, o kolik díky liposukci Lada zhubla. Plavek se už určitě bát nemusíFoto: Archiv

Jak se vám nová Lada líbí? Šly byste do toho také?

Reklama

Načítám