Hlavní obsah

Láska? Práce? Štěstí? Tohle je váš tarotový horoskop na červen!

Foto: Profimedia

Jaký bude první letní měsíc? Zkoukněte, co vám vyšlo v předpovědi tarotových karetFoto: Profimedia

Reklama

Červen je už skoro za dveřmi a s ním se na mysl dere otázka, jaké bude léto? Co vám přinese šestý měsíc roku 2015? To vám prozradí tarotové karty, které jsme tradičně vyložili pro každé znamení!

Článek

Hned druhého června se můžete těšit na úplněk, tentokrát ve znamení Střelce. Co to znamená? Dáte sbohem komunikačním problémům a nedorozuměním, měsíc za vás tyto trable vyřeší, takže se vrhněte do žehlení starých konfliktů. Navíc je měsíc ve znamení Střelce nabitý pozitivní energií, tak se jí nechte prostoupit a věřte ve šťastné konce. Červen si o to přímo říká.

Beran (21. 3.–20. 4.) 3 holí – 3 pentaklů – 5 holí

Ve vašem pracovním životě dojde na to, že bude třeba ukázat, co vlastně umíte. A že je toho hodně! Vytáhněte se se vším, co vás může nějak vymezit z řady vám podobných, ukažte to nejlepší, co zvládnete. Vlastně je to dobrý pocit, použít dovednosti, na které tak často nedojde.

Nebojte se neúspěchu, zažeňte stud a vězte, že své kolegy zcela převálcujete. Stačí se spolehnout sám na sebe a své silné stránky. Je to ve vás, tak se to nesnažte potlačit.

Býk (21. 4.–21. 5.) 5 pentaklů – Smrt – Poslední soud

Tak pevně se držíte toho, co vám před očima mizí v dáli, že ani nevidíte, že se kolem vás míhají další příležitosti. Ano, rozloučit se s tím, co je vám drahé a na co jste zvyklí, to není nikdy jednoduché. Stačí ale, když otevřete oči a uvědomíte si, že tohle není konec, ale nový začátek.

Transformace a změna jsou někdy nutné, tak se jim nebraňte. Jen tak můžete odhalit všechny možnosti, které máte v kartách, a vydat se tím správným směrem. Prokažte svou odvahu.

Foto: Profimedia

Změna. Někdy se nám do ní nechce, Býci by se k ní ale měli rychle rozhoupatFoto: Profimedia

Blíženci (22. 5.–21. 6.) 4 holí – 3 pohárů – 6 mečů

Přichází období radosti a úspěchů, jedno z těch životních oddechnutí, na která se všichni těší. Užívejte si přítomné okamžiky, užívejte si hezké dny s přáteli, rodinou, zkrátka svými blízkými, protože nic jiného po vás osud ani nechce.

Jen mějte na paměti, že všechno jednou končí, i věci hezké, které byste nejraději zachovali napořád. Změna nemusí být vždy nepříjemná, naopak, berte ji jako příležitost, jak se posunout dál, osamostatnit se a otevřít si nové možnosti.

Rak (22. 6.–22. 7.) Mág – 2 pohárů – Císař

Ve vašem životě se objevil někdo nový, někdo, kdo vás přitahuje svým charizmatem, rozhodností, schopností jasně uvažovat a vystoupit jako autorita. Než si ho však pustíte blíže k tělu, zamyslete se: opravdu někoho takového chcete po svém boku?

Pokud vám nevadí, že za vás rozhoduje někdo jiný a naopak u sebe radši máte někoho dominantního, není nad čím rozmýšlet. Jinak se ale chvíli zamyslete a určete si, po čem vlastně toužíte. Tenhle člověk je rozhodně „alfa“, a vy to nijak nezměníte.

Lev (23. 7.–22. 8.) Eso pentaklů – 5 holí – 9 holí

Co si budeme povídat, štěstí a úspěch máte na dosah ruky, jen se natáhnout a polapit ho. Problémem zůstává vaše povaha. Někdo totiž nadhodí, že vaše řešení není právě ideální a že by se všechno dalo udělat lépe. To je jako zamávat vám před očima červeným šátkem.

Vy se ale nesmíte nechat vyprovokovat. Ukažte, že nejste vznětliví vzteklouni, ale že si dokážete stát za svým – pokud si tedy jste opravdu jisti, že pravdu máte. Ovšem diplomaticky, ne jako malé dítě.

Foto: Profimedia

Blíženci budou radostní, vše je bude bavitFoto: Profimedia

Panna (23. 8.–22. 9.) 7 pentaklů – 8 holí – Páže mečů

Ačkoli máte možná pocit, že jste celkově tak nějak uvízli na mrtvém bodě, kde se nic neděje a všechno jen tak čeká na nějakou akci, nevěšte hlavu, vysvobození přijde velmi brzy. A to v podobě inspirativní, cílevědomé osoby, kterou si však rozhodně neoblíbíte.

I přesto ale takové setkání nakopne a posune vás konečně někam dál, k novým začátkům i nápadům. Možná by nebylo od věci pak dotyčné osobě poděkovat, ačkoli vaše vztahy nejspíš nikdy nebudou přátelské.

Váhy (23. 9.–23. 10.) 4 pohárů – 2 pentaklů – 7 mečů

Nebudeme si nic nalhávat, jste v jakémsi mezidobí, kde věci nevypadají zrovna dobře. Cítíte se tak nějak zvláště rozmrzele a nedůtklivě, vlastně bez konkrétní příčiny. Máte pocit, že byste se sebou měli něco dělat, ale není vám jasné, kam přesně se chcete posunout, co vám má vlastně ta velká změna přinést.

Vlastně se jen snažíte uniknout ze současné rozehrané partie, která vám příliš nevyhovuje. Postavte se tomu čelem, tenhle přístup nic pozitivního nepřinese, naopak. Do svých výmluv se můžete rychle zamotat.

Štír (24. 10.–22. 11.) 8 holí – Velekněz – Milenci

Tento měsíc se bude točit kolem vašeho milostného života. Ať už někoho máte nebo ne, bude vás v tomhle směru čekat překvapení, které vás zkrátka zaskočí. V první řadě – rozhodně byste se neměli rozhodovat unáhleně, jak s ním naložit.

Nestyďte se požádat o radu někoho, komu věříte a víte, že vám má co říci a kam vás posunout. Nenechte se ale mýlit, finální rozhodnutí je pořád na vás. Teď už alespoň víte, že se máte obrnit předem a nic vás tak snadno nerozhodí. Volte moudře.

Střelec (23. 11. – 21. 12.) Král mečů – 5 pohárů – Královna pohárů

Kvůli kritice chcete všem ukázat, že rozhodně nejste chudák zmítaný emocemi, který neumí zapnout logické přemýšlení a chovat se rozumově, neposlouchat vlastní srdce. Chcete dokázat, že vás emoce rozhodně neovládají.

Mějte se však na pozoru – sami víte, že vám role chladného mudrce nesedí a rozhodovat se srdcem, na základě pocitů, to k vám zkrátka patří, je to váš život. Buďte takoví, jací opravdu jste. Pokud si budete nasazovat nějaké masky, čeká vás jen žal a zklamání – za to přece žádné pózy nestojí.

Foto: Profimedia

Štíri by se neměli bát požádat někoho blízkého o radu, zvláště když se bude týkat milostného životaFoto: Profimedia

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) 10 mečů – Ďábel – 5 holí

Právě jste utrpěli porážku, která ještě pořád nepřestala bolet, vaše hrdost se bude nějakou dobu zotavovat. A to vás tak trochu žene do situace, kam byste se jinak rozhodně nedostali – máte chuť všem ukázat svou druhou tvář, ať to stojí, co to stojí.

Ačkoli jste normálně velmi nekonfliktní osoba, najednou se ve vás cosi pohnulo. Nepodléhejte tomu pokušení, konflikty si budete do budoucna jen vyčítat. Všecko se dá vyřešit jinak, mnohem mírumilovnější cestou. Nevolte tu silovou jen proto, že se zdá být lákavější.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) Královna mečů – Eso holí – Rytíř holí

Jste si jisti v kramflecích, víte, že tohle je váš moment, ve kterém můžete zazářit. V práci jste se totiž konečně dostali tam, kam chcete, a teď jen trochu váháte, jestli se do toho opravdu vrhnout po hlavě nebo spíš pomalu a opatrně. Mějte na paměti, že tahle příležitost tu nebude věčně.

Jistě, je důležité si vše promyslet, ale neváhejte příliš dlouho. A když se rozhodnete pro, dejte do toho všechno. Jen tak opravdu vytěžíte ze současného postavení všechno a dostanete se mnohem dále, než jste předpokládali.

Ryby (21. 2. – 20. 3.) Věž – 8 pentaklů – 8 mečů

Kvůli podceňování sebe sama jste se dostali do situace, kterou vám rozhodně nikdo nezávidí. Stojíte na pokraji konfliktu a stačí jen trošku přešlápnout linii a jste v tom až po uši.

Popravdě nemáte příliš mnoho možností, musíte všem ukázat, že nejste takoví nešikové, jak jste se prezentovali, a že za něco stojíte, že vám nikdo šlapat po hlavě nebude. Vybudujte si znovu své postavení a to vás osvobodí od neustálého stresu a tlaku. A budete mít dobrý pocit, že jste toho dosáhli vlastními silami.

Máte na červen nějaké speciální plány? A jak je ovlivnily karty?

Reklama

Načítám