Hlavní obsah

Lekce žhavého laskání 1

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Naše cvičení vás nažhaví k sexuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

1. díl - Přinášíme vám speciální kurz pro milence! Laskat a hladit... Jak to zní jednoduše... Ale naučit se dávat i brát je něco jako hlavní filozofie sexu. Pojďte s námi projít kurzem milostného laskání! Po našem cvičení se budete na sex dívat z úplně jiného úhlu!

Článek

Doteky věnované jeden druhému, tedy vzájemné laskání, jsou někdy označovány za pocitové soustředění. Vtip spočívá v povzbuzování partnera, aby více vnímal duševní i tělesné pocity, které se mu nabízejí. Laskání je výborné zvlášť v případě, že váš sexuální život provázejí nějaké problémy, od frustrace, neschopnosti se příliš uvolnit až po malou představivost, jež brání v silnějších prožitcích.

Dobrý? Ne! Lepší!

Problémy ve vztazích a sexuálním životě jsou a budou, nicméně je potřeba se jim postavit. I pár, který považuje svůj intimní život za vyhovující a bezproblémový, by měl mazlení a laskání věnovat péči, neboť s jeho pomocí se dobrý sex může stát ještě lepším.

Krásně něžné cvičení

Následující cvičení je tak trochu testem vůle. Po celou dobu jeho trvání (nácviku dávání a přijímání) je totiž třeba vyhnout se samotnému pohlavnímu styku, což může být otázkou týdnů. Zdrženlivost, se kterou se musíte spřátelit, je ale pouze ku prospěchu věci. V první fázi se má cvičení provádět 3x týdně minimálně po dobu dvou týdnů. Připomínáme, že sex je nepovolen. Cílem je zbavit se tlaku a pocitu, že od vás druhý mermomocí něco očekává.

Má se pouze prožívat a hlavně cítit. Partneři jsou nazí, snaží se co nejvíce uvolnit (v tom pomůže i společná koupel). Navzájem se střídají v hlazení a laskání - vyměňují si role. Aktivní partner by si měl ruce navlhčit nějakým krémem či olejem. Pokud se jeden z vás začne cítit vzrušený, může cítit hotová muka, neboť chce víc, než je mu aktuálně nabízeno. Nezbývá než se v krajních případech dovést k orgasmu svépomocí.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Oddejte se hýčkání od partneraFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Nemyslete, prožívejte

První fáze. Hýčkaný protějšek si lehne na břicho. Nechá se hladit, masírovat a opečovávat od hlavy až po konečky prstů na nohou. Pak se role vymění. I druhý partner si užívá pozornosti a něhy. Při dotycích je důležité se opravdu soustředit na každý pohyb a dotyk. Nic víc se neočekává. Oba víte, že k sexu dojít nemůže, takže se snažte pouze prožívat situaci. Opět se vyměňte, ale s tím, že si partner lehne na záda.

Začněte masírováním obličeje, vískáním vlasů atd. Radost dávejte asi 15 minut. Absolutně ignorujte penis svého milého, i kdyby se na něj dal pověsit i ten největší prapor... Stejné omezení platí i pro něho o pár minut později s tím rozdílem, že i vaše prsa mají status nedostupnosti (víme, středověká mučírna je oproti tomu tábornickou hrou). Vydržte, myslete na výsledek!

Související témata:

Načítám