Hlavní obsah

Lekce žhavého laskání 2

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

S partenerm si užívejte vzájemných dotekůFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

2. díl - Cvičení pro posílení sexuálního pouta je doslova lék na stres, napětí a uzavřenost v intimním životě. První fáze nás měla naučit, že dotyky nemusí být vždy jen počátkem sexu. Pokračujte s námi v lekci laskání a dotyků, jež vám pomohou do sexu navrátit důvěru a jiskru!

Článek

Druhá fáze se provádí taktéž 3x do týdne po dobu 14 dnů. V tomto období se snažíme soustředit výhradně na přijímání všech těch roztomilých intimností, které se mnohdy v pokročilém stadiu vztahu opomíjejí. Jeden z partnerů má za úkol rozdávat něhu. Avšak jeho protějšek, ač naprosto okouzlený pozorností, musí aktivnímu partnerovi dávat najevo, jak jsou mu jeho dotyky příjemné a co mu působí blahodárné pocity.

Nechte partnera, aby si lehl na břicho, a provádějte laskání stejným způsobem jako v předchozí fázi. Domluvte se ale, že tentokrát mu bude odpovídat pomocí něžných slůvek pochvaly či vzdycháním, směrováním vašich rukou na ta správná místa... Sex je zatím stále mimo plán, takže není radno se dotýkat intimních míst (jistota je jistota). Líbat zbytek těla je ale více než žádoucí. Svěřujte se navzájem, jak silné stisknutí je vám příjemné, která místa přímo touží po pohlazení, popřípadě jak si přejete, aby se v hlazení postupovalo. 10 - 15 minut takovéto pozornosti postačí, posléze si vyměňte místa.

Dávat i brát

Je nanejvýš důležité se na vlastní nitro soustředit, pokusit se odhalit své tužby a přání, vychutnat si každou minutu. Po prvním kole si opět vyměňte role. Váš partner leží na zádech a vy budete s radostí a něhou opečovávat jeho nahé tělo od obličeje dolů. Nechte ho povídat nahlas o svých pocitech. Laskání provádějte teď již klasickou čtvrthodinku. Na záda si pak lehněte vy, zavřete oči a vnímejte. Po skončení si ještě můžete promluvit o tom, co se v každém z vás během pasivní role odehrávalo.

Třetí fáze

2x 14 dní, to je měsíc bez sexu. Pokud jste i nadále „v pohodě" a spokojení, jste připraveni postoupit dál, tedy do třetí, závěrečné fáze. Připomínáme, že pohlavní styk není naším cílem, protože pokud laskání a sexuální praktiky nemají vyústit v soulož, nabývá milování zcela jiného rozměru. Pokud se jeden z vás vzruší natolik, že až žadoní o orgasmus, zaměřte svoji pozornost na jinou část partnerova těla, zmiňuje dr. Glenn Wilson ve své knize Vynalézavá láska. Udělejte si klidně pauzu, než napětí opadne. Pokračujte uvolnění.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Sex si nechte až na zítraFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Svěřte se!

Lehněte si na záda, aby vás protějšek mohl hladit po celém těle. I mezi stehny, na pohlaví, hrázi, klitorisu... Po 15 minutách mu stejnou rozkoš dopřejte i vy. Dotýkejte se ho na varlatech a bradavkách. Přejděte na penis, drážděte ho, ale nenechte vyvrcholit. Sledujte partnerovy reakce. Vyměňte se. Veďte partnerovy ruce po svém pohlaví, ukažte mu vše, o čemž sníte, aby prováděl. Ale žádné orgasmy! Na závěr ať vám i on názorně odtajní, co je jeho přáním. Až se cvičením skončíte, nebudete si přát nic jiného než se spolu pomilovat. Pokuste se nechat si to na zítra...

Proč podstoupit lekci

Projevem delšího partnerského soužití je lenivost. Toto cvičení pomáhá uvědomit si reakce vlastního těla, pochopit chování těla protějšku a navrací milování o krok zpátky - do dob svádění a nevinného mazlení. Takže chcete začít od začátku?

Reklama

Související témata:

Načítám