Hlavní obsah

Levobočci slavných: Komu nemanželské dítě rozbilo vztah?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou slavní, mají mnoho obdivovatelek a někteří toho dokážou i pořádně využít. Užívají si života plnými doušky, často bez ohledu na to, zda už mají, či nemají rodinu. A občas se prostě stane, že se někde „objeví“ jejich děti.

Článek

Dítě, které se narodí svobodné matce? To v dnešní době překvapí asi už málokoho. Občas to vypadá, že je skoro trend přeskočit pořadí – nejprve zplodit potomka a svatbu mít až poté. Jinak tomu není ani v případě slavných osobností, některé si dokonce pořizují děti poněkud nevědomky a o tom, že po světě běhá jejich potomek, se dozví až o mnoho let později. Jiní zase platí poměrně vysoké alimenty, protože si pořídili hned několik levobočků s několika ženami. Kdo patří mezi nejznámější?

Arnold Schwarzenegger (70)

Jeden z nejznámějších případů se stal v roce 2011, kdy se provalila nevěra Arnolda Schwarzeneggera. Tehdy své manželce Marii Shriver (62) přiznal, že má nemanželské dítě, syna Josepha (20), s jejich služkou, Mildred Baenou. Manželka od něj odešla, ale dohodli se, že na výchově jejich čtyř dětí se budou podílet i nadále společně. Žena, se kterou má slavný Terminátor dítě, u rodiny pracovala dvacet let. Musela to pro Marii Shriver být o to těžší rána, když se po pětadvaceti letech manželství provalila nevěra se ženou, kterou znala tak dlouho.

Foto: Profimedia.cz

Arnold Schwarzenegger se svým synem Josephem, kterého má s Mildred Baenou, bývalou uklízečkou hercovy rodinyFoto: Profimedia.cz

Hugh Grant (57)

Mezi největší „frajery“, co do počtu nemanželských dětí, patří herec Hugh Grant. Dlouho prohlašoval, že se vlastně vázat ani nikdy nechce. A teď má rovnou pět dětí. Z toho tři s partnerkou Annou Elisabet Eberstein (39) a dvě s Tinglan Hong (38), která pracovala jako recepční v restauraci, když se s anglickým hercem seznámila. Nicméně první dítě, dcera Tabitha (6), se jemu a Hong narodila v září 2011, o rok později Eberstein porodila syna Johna Munga (5) a o tři měsíce později se Hong narodil syn Felix Chang (5). Poslední dítě přišlo na svět letos na začátku března a matkou je opět Eberstein.

Foto: Profimedia.cz

Hugh Grant se synem Johnem Mungem, kterého má s produkční Annou Elisabet Eberstein. Pouhé tři měsíce po narození Johna Munga se stal herec otcem znovu. Jeho druhá partnerka porodila syna Felixe ChangaFoto: Profimedia.cz

Chuck Norris (78)

Chuck Norris dokáže všechno, i mít děti s několika různými ženami, zatímco je ženatý pouze s jednou z nich. V roce 1962 potkal dívku jménem Johanna, se kterou celý večer laškoval, až společně skončili na zadním sedadle jeho auta. Neřekl jí ale, že je ženatý. Když se Johanně narodila dcera Dina (53), neměl o tom ani tušení. Dozvěděl se to až v roce 1991, kdy mu dcera sama napsala. Velice se styděl za to, že tehdy Johanně neřekl pravdu o tom, že je ženatý.

Foto: Profimedia.cz

Když Chuck Norris zjistil, že má nemanželskou dceru, velice se prý styděl za to, že její matce tehdy nepřiznal, že je ženatý. S tehdejší manželkou Dianne Holechek (76) ale nakonec nevydržel, v roce 1988 se rozvedli. O deset let později si vzal Genu O´Kelly (55, na fotce), se kterou je dodnesFoto: Profimedia.cz

Eric Clapton (72)

Levobočka má i slavná kytarová legenda Eric Clapton. V roce 1985 byl ženatý s Pattie Boyd (74), což mu ale nebránilo mít poměr s asistentkou z nahrávacího studia Yvonne Kelly. O devět měsíců později se Kelly narodila dcera Ruth (33). Ačkoliv Eric Clapton věděl, čí Ruth je, statečně to tajil jak před manželkou, tak veřejností. Nakonec se ale s Pattie Boyd rozvedl, tak mohl s pravdou ven. S Ruth má nyní velmi hezký vztah, dokonce ji i vedl k oltáři a později pak hrál na svatební party. Co si budeme povídat – komu by se nelíbilo, aby mu na svatbě zahrál Eric Clapton!

Foto: Profimedia.cz

Slavný kytarista dceru Ruth, která se narodila z románku s asistentkou, před svojí ženou tajil. Když se rozvedl, přiznal barvu a s dcerou má dodnes dobrý vztahFoto: Profimedia.cz

Steven Tyler (70)

I další slavný muzikant, který před pár dny oslavil 70. narozeniny, má nemanželské dítě. Ačkoliv se mu dcera narodila v době, kdy žil divokým a bouřlivým životem a nebyl svázaný v žádném vztahu, dozvěděl se o ní až o mnoho let později. A tou dcerou není nikdo jiný, než herečka Liv Tyler (40), která se narodila zpěvačce a bývalé modelce Bebe Buell (64), se kterou strávil zpěvák skupiny Aerosmith nanejvýš pár hezkých chvil.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák Steven Tyler musí být na svoji dceru, herečku Liv Tyler, hrdý. Často se spolu vídají a on si užívá svého postavení dědečkaFoto: Profimedia.cz

Jude Law (45)

Charismatický herec Jude Law si s věrností hlavu příliš neláme. V současné době je otcem pěti dětí, které má se třemi ženami. Poslední, dceru Adu (3), má se zpěvačkou Catherine Harding (26), se kterou byl pouze šest týdnů. Druhou nejmladší dceru, Sophii (8), má z nepříliš dlouho trvající aférky s modelkou Samanthou Burke (33). Zbylé tři děti, jako jediné, vyrůstaly alespoň chvíli v úplné rodině, Jude Law je má totiž s první manželkou, Sadie Frost (52), se kterou byl ženatý šest let. Nejstaršímu Raffertymu je 21, Iris je 17, Rudymu 15.

Foto: Profimedia.cz

Jude Law s jedním ze svých synů, Raffertym. Kromě něj má ještě patnáctiletého Rudyho a tři dcery. Iris (17), Sophii (8) a Adu (3). Všechny jeho dcery mají svoji vlastní maminku, jen otec je stejnýFoto: Profimedia.cz

Dokázali byste odpustit nevěru, potažmo dítě z jiného vztahu než toho vašeho? 

Načítám