Hlavní obsah

Líčení podle hollywoodských hvězd: Vizážistka vás ho naučí!

Foto: Jakub Jurdič

Líbí se vám líčení podle Amber Heard? Vizážistka Hana vám ukáže, jak na něj. Podrobný postup najdete ve fotogaleriiFoto: Jakub Jurdič

Reklama

Módní tmavá rtěnka, perfektní linky nebo bronzově hnědé oči. Chcete si vyzkoušet doslova hvězdné líčení? Zkuste make-up po vzoru hollywoodských krásek! A nebojte, postupem vás provedeme krok po kroku.

Článek

Že nemáte na rozdíl od hvězd žádného vizážistu, který by vás vyškolil? Teď už máte, i když jen na dálku :-) Vizážistku Hanu, která vám krok po kroku ukáže, jak se s jednotlivými looky poprat. Líčení je koncipované především pro jemné typy, jako je naše čtenářka Martina, (líčení pro brunetky najdete v pravém boxu), vyzkoušet ho ale můžete i když nejste zrovna blond. Vínové rty budou seknout i tmavovláskám, které mohou jít do ještě intenzivnějšího odstínu, a do dalších dvou líčení se může pustit téměř každá. Připravené na lekci?

Odvážná rtěnka à la Kate

Pokud se stále ještě odhodláváte k červené rtěnce, nejspíš vás na módní tmavé rty nenalákáme. Pro zkušené „rtěnkařky“ je ale líčení inspirované herečkou Kate Bosworth ideální. Tmavé odstíny rtěnek jsou v kurzu a je jen na vás, do jaké intenzity se pustíte. Vizážistka Hanka zvolila tmavě vínovou, Kate má odstín více do hněda. S nanášením rtěnky si dejte obzvlášť načas a pracujte se štětečkem, v případě tmavých rtěnek se žádná chybička nepromíjí. Konturu rtů můžete poté „dorýsovat“ k dokonalosti malým štětečkem a korektorem. Zbytek líčení ponechte co nejčistší.

Foto: Isifa

Herečka Kate Bosworth se výrazných rtěnek nebojí, na večírek vyrazila s odvážným odstínem na rtechFoto: Isifa

Foto: Jakub Jurdič

Tmavě vínovým rtům stačí málo – doplňte je jemně nalíčenýma očima a trochou tvářenkyFoto: Jakub Jurdič

Linkování s Emmou

Nadčasové líčení herečky Emmy Stone je nejen jednoduché, ale i poměrně univerzální. Nosit se dá na den, na večer, a ještě sluší drtivé většině žen. Základem jsou výrazné linky na šedém podkladu, které jsou doplněné růžovou rtěnkou a růžovo-broskvovou tvářenkou. Pokud jste ještě linky pořádně nenatrénovaly, využijte odkazu v boxu a přečtěte si, jak správně postupovat.

Foto: Isifa

Blondýnka Emma Stone vsadila na nadčasové linky a do růžova zbarvené rtyFoto: Isifa

Foto: Jakub Jurdič

Obdobné líčení vás naučí i naše vizážistka Hana. Kombinace linek s jemnou rtěnkou je nesmrtelná!Foto: Jakub Jurdič

Výrazné oči podle Amber

Baví vás výrazné líčení očí, ale tmavé kouřovky jsou na vás příliš? Zkuste to jako herečka (a co víc, přítelkyně Johnnyho Deppa!) Amber Heard s bronzově hnědou variací. Ta je ideální právě pro jemné typy, které se chtějí vyhnout obligátní černé. Rtěnku i tvářenku volte v přirozeném, téměř tělovém odstínu.

Foto: Isifa

Herečka Amber Heard moc dobře ví, jak podtrhnout svou krásu. Kombinace hnědé a bronzové jí sekne!Foto: Isifa

Foto: Jakub Jurdič

Líčení můžete využít i na běžné denní nošení, stačí, když zvolíte o odstín světlejší barvy a uberete na intenzitě. Na večer naopak klidně přitvrďteFoto: Jakub Jurdič

Které líčení se vám líbilo nejvíce? Napište nám!

Reklama

Načítám