Hlavní obsah

Líčení ve stylu Chanel nebo Prada. Naučte se ho i vy!

Reklama

Uvažujete o práci vizážistky, kosmetické redaktorky nebo se jen chcete naučit, jak vykouzlit dokonalý make-up? Zúčastněte se jedinečného víkendového kurzu a nechte se vyškolit přímo od profesionálů!

Článek

Ať už je vaším cílem vlastní poradenské studio, práce v módním časopise nebo byste jen chtěly okoukat triky vizážistů, Make-up kurz BACKSTAGE vás během tří víkendů zasvětí do základu líčení i práce s vlasy. Kurz je vhodný pro začátečníky, vůbec proto nevadí, že s vizáží nemáte žádné zkušenosti! A pozor, když si pospíšíte, můžete začít už 2. února!

Kurz, který vás bude bavit

Nudných přednášek, na kterých byste hypnotizovaly hodinky, se opravdu bát nemusíte :-). Make-up kurz je koncipován jako multimediální workshop, při kterém se dozvíte spoustu zajímavostí (profesionální vizážisté vám poodhalí své tajné fígle!), ale zároveň budete také samy líčit, česat a vytvářet look na dané téma!

Na kurzu vás nečekají jen přednášky – vy samy budete líčit a česat

Naučte se líčit ve stylu Chanel nebo Gucci!

A co vás všechno čeká? Během tří víkendů se dozvíte, jak má vypadat profesionální make-up a jaké trendy budou vévodit módním přehlídkám světových značek jako Chanel, Gucci, Prada nebo Dolce & Gabbana pro rok 2013! Kromě teorie, ve které se naučíte vše o tvarech obličeje, problematických typech pokožky, typech vlasů nebo různých způsobech líčení vás čeká samozřejmě také praxe – všechno si budete zkoušet přímo na místě, s produkty, kterými vás vybaví přímo na kurzu!

Nahlédněte do zákulisí módních časopisů

Největší rozdíl mezi Make-up kurzem BACKSTAGE a konkurenčními projekty je především v tom, že se vždy setkáte přímo s profesionály, jejichž jména znáte z módních časopisů, jako je Elle, Marie Claire nebo Harper‘s Bazaar. Zajímáte se o práci kosmetické redaktorky? Výborně! Pak vás určitě bude zajímat přednáška jedné z nich. Zkrátka – teorie je důležitá, ale získat tipy a triky přímo od „zdroje“ je zkušenost k nezaplacení!

Chcete se o kurzu dozvědět více nebo se rovnou přihlásit? Podívejte se na stránky Make-up kurzu BACKSTAGE! Anebo kurz vyhrajte v naší soutěži ZDE!

Reklama

Související témata:

Načítám