Hlavní obsah

Luxusní sekaná a hned 3x jinak

Foto: Greta Blumajerová

Dejte na jaře šanci domácí sekané!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dneska bude „sekačka“! A ne jen tak ledajaká! Připravili jsme pro vás variantu s vařenými vejci, kuskusem a taky jeden kousek pro vegetariány. Všechny tři krásně voní, po hodině v troubě mají křupavou kůrku a uvnitř jsou přitom šťavnaté tak akorát. Nalákali jsme vás?

Článek

Vůni sekané, jak se line z rozpálené trouby, nezastavíte. Dostane se do každé místnosti a rozparádí chuťové buňky všech, kdo ji ucítí. Ani naše redakce není výjimkou. Všechny tři „sekačky“ sklidily velký úspěch a během několika minut pod falešným heslem „Já chci jen trochu na ochutnání“ ze stolu nenávratně zmizely. Říkáte si, že na sekané není nic zvláštního. Možná není, ale chutná snad úplně všem. Odoláte našim dnešním receptům?

A jak děláte sekanou vy? Máte na ni speciální triky? Obalujete ji třeba v nějaké tajné surovině nebo do ní schováváte zajímavou náplň? Podělte se o svoje tipy v diskusi pod článkem!

Reklama

Načítám