Hlavní obsah

Lynčované celebrity: Co (ne)udělaly, že si vysloužily zlobu?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Celebrity jsou pod drobnohledem médií i svých fanoušků, a tak musejí každý svůj krok raději několikrát zvážit. Jenže vlny nenávisti někdy vyvolají i zdánlivě nedůležité banality. Ve kterých případech to slavné tváře schytaly?

Článek

Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem. Známé osobnosti se musí obrnit vůči kritice, aby se z toho nezbláznily. Zvlášť, když se na ně čas od času snesou vlny hejtů. Někdy za to mohou, ale jindy jsou v tom docela nevině. Které celebrity se musely popasovat s nenávistnými komentáři a čím si je vysloužily?

Pavlína Lubojatzky (26)

Mladá žena je asi nejvýraznější soutěžící letošního ročníku kulinářské show Masterchef Česko, která bude pokračovat na podzim. Svým svérázným vystupováním, kdy v zápalu boje nešetří sprostými výrazy a klidně se před kamerou rozpláče, si proti sobě popudila velkou část diváků. (Pavel Berky z MasterChef Česko: Vaření bylo ještě před módou)

Lidé se tak dělí na dva tábory. Na ty, kteří jí fandí, a na ty, kteří ji nenávidí. Vše se ještě vyhrotilo, když Pavlína vyhrála výzvu o nejlepší bagetu, a ta se následně prodávala v řetězci rychlého občerstvení. (Načerpejte inspiraci: Tohle jsou nejlepší show o vaření)

Foto: Profimedia.cz

Pavlína je velmi emotivní hráčkouFoto: Profimedia.cz

Nela Slováková (30)

V době koronavirové krize se terčem nenávisti stala modelka a podnikatelka známá z reality show Hotel Paradise (2012). Protože má firmu s oblečením, začala prodávat roušky s aktivním stříbrem jako ochranu před šířením viru. (Slavní a laskaví: Kdo v době koronaviru pomáhá?)

Mnozí lidé ji ovšem začali obviňovat z toho, že vydělává na strachu a tvrdit, že roušky jsou špatně ušité a aktivní stříbro neobsahují. Na čí straně je pravda, to se zatím neví, podle dostupných informací stále probíhá vyšetřování této kauzy. (Rouška jako módní doplněk. Jak ji nosí slavné dámy?)

Foto: Profimedia.cz

Podnikatelka chtěla spojit příjemné s užitečným, ale trochu se jí to vymkloFoto: Profimedia.cz

Tomáš Klus (34)

Rozporuplné reakce vyvolala zpěvákova kauza z roku 2018. Tomáš Klus se tehdy prostřednictvím internetu veřejně přiznal k nevěře. V minulosti prý podváděl všechny své přítelkyně a výjimkou nebyla ani jeho současná žena Tamara (32). Za veřejné přiznání to pěkně schytal a mnohé fanoušky si proti sobě popudil. Jeho žena však pravdu a upřímnost ocenila. (Tomáš Klus za mřížemi kvůli slepicím)

Foto: Profimedia.cz

Klus se rozhodl, že se musí přede všemi duševně očistit, aby mohl hlásat pravdu a láskuFoto: Profimedia.cz

Dominika Cibulková (31)

Profesionální slovenská tenistka nedávno porodila své první dítě. Ještě předtím ale stihla zveřejnit trochu odvážnější těhotenské fotografie s bříškem. Určitě nečekala, co toto rozhodnutí vyvolá. Zatímco se našly i ženy, které chválily, jak jí to sluší, vytvořil se i tábor těch, které nešetřily nadávkami a obviňovaly těhotnou ženu, že je tlustá a neměla by se takto vystavovat. Komentáře byly tak ošklivé, že se tenistky zastal i fotograf. Ten vyzval k větší solidaritě mezi příslušnicemi ženského pohlaví. (Jsou krásné, talentované, ze Slovenska a my je milujeme)

Foto: Profimedia.cz

Urážky těhotné ženy byly za hranouFoto: Profimedia.cz

Patricie Pagáčová (31)

Velmi rozporuplné reakce vyvolala i účast blonďaté herečky známé ze seriálu Ulice (2005–nyní) v letošním ročníku pěvecké soutěže SuperStar. Měla zastupovat jakýsi hlas lidu. Mnozí diváci však nepochopili, co vlastně v porotě dělá, když za sebou nemá pěveckou kariéru, a také jim bylo nesympatické její vystupování. Řada lidí se v diskusích vyjádřila v tom smyslu, že Patricie je afektovaná, předvádí se a o zpěvu vůbec nic neví. (Pamatujete na účastníky talentových soutěží?)

Foto: Profimedia.cz

Jako porotkyně Patricie Pagáčová mnohým nesedlaFoto: Profimedia.cz

Jessica Simpson (39)

Americká zpěvačka zveřejnila loni na Instagramu fotografii, kde obarvila své dceři Maxwell (8) konečky vlasů. Ač by se mohlo zdát jako banalita a nevinná zábava, mnoho matek jí začalo psát, že nemá rozum a dceři zbytečně ničí vlasy chemií. Našly se ale i fanynky, které se zpěvačky zastaly. Byla mezi nimi i zpěvačka Pink (40).

Foto: Profimedia.cz

Za obarvené konečky vlasů své dcery to zpěvačka pořádně schytalaFoto: Profimedia.cz

Maroš Kramár (61)

Oblíbeného slovenského herce si vzala veřejnost na paškál teprve nedávno, kdy na internet uniklo video, ve kterém Kramár před vysíláním pošimral na pozadí maskérku, co ho zrovna upravovala. Následně byl mnohými diváky nařčen ze sexuálního obtěžování a skandálem žilo celé Slovensko. Kramár ovšem celou situaci zlehčil a nepovažoval své konání za problematické. S maskérkou se prý znají dlouho a šlo o přátelské pošťuchování. (Krásné Slovenky: Strčí Češky do kapsy?)

Foto: Profimedia.cz

Zašel Maroš Kramár za mez slušného chování?Foto: Profimedia.cz

A komu nebylo moc naděleno v oblasti intelektu? Šušká se, že tohle jsou nejhloupější celebrity v showbyznysu!

Reklama

Načítám