Hlavní obsah

Magie svíček pomůže k těhotenství i naladí na sex!

Foto: Thinkstock

Vyslovte přání a zapalte správné svíčky, uvidíte, že se vám sen brzo splní...Foto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Se svíčkami se dá kouzlit ledajakým způsobem. Víte, jaká barva patří k vašemu znamení a víte, jak si přivolat třeba těhotenství nebo dostat z kolegyně upřímnou odpověď? Vše se teď dozvíte!

Článek

Kouzla se svíčkami nejsou obtížná. Většinou jde jen o to, že si v hlavě vizualizujete a jasně definujete své přání, a následně zapálíte svíčky adekvátní barvy. Jak je vybírat a jak přesně postupovat?

Svíčková magie v praxi

Svíčkové rituály využívají kouzla připodobnění. V praxi jde o to, že jedna svíčka symbolizuje vaši osobu, druhá pak cíl, kterého chcete dosáhnout. Nezáleží na tom, jak velké nebo tlusté svíčky jsou, lepší je ale volit jednoduché a nevzorkované. Obě dvě je nutno ošatit – to obvykle probíhá tak, že svíčku pomažete vybraným aromatickým olejem, čímž ji očistíte a nabijete. Někdo raději volí možnost ovázat svíčku stužkou či jen nitkou, což má podobný účinek.

Pak si obě svíčky postavíte před sebe, na okamžik zavřete oči a představíte si to, co je vaším přáním. S tímto obrazem v mysli obě svíčky zapálíte a necháte pár minut hořet. Rituál je nejlepší opakovat každý den.

Foto: Thinkstock

Jste Beran? Pak je vaší barvou bíláFoto: Thinkstock

Jak ale pro rituál vybrat barvu svíčky, která vás bude zastupovat? Jednoduše, podle znamení, jak uvádí Velká učebnice čarodějnictví a magie od Raymonda Bucklanda.

A druhá svíčka, která představuje váš cíl? Co jednotlivé barvy znamenají a na která kouzla se hodí?

  • Bílá – bílá je barvou čistoty a nevinnosti, používejte ji pokaždé, když se budete chtít dozvědět pravdu, když budete chtít, aby k vám byl někdo upřímný.
  • Červená – barva vášně, přitažlivosti a sexuality, přináší úspěch v postelových záležitostech. Kromě toho ale také zosobňuje obecnou vitalitu a energii, sílu do života.
  • Modrá – modrá svíčka se hodí při rituálech pro klid v duši a úlevu od stresu, pomůže vám, když se snažíte něco pochopit nebo naučit.
  • Zelená – barva přinášející finance, pokud máte hluboko do kapsy, volte svíčku zelenou. Také konejší a vnáší do života štěstí, mimo jiné je barvou plodnosti, pomůže i při snaze o miminko.
  • Zlatá/žlutá – vlije vám do žil dávku optimismu, barva naděje a radosti. Z druhé strany její pálení zbavuje i žárlivosti a přináší důvěru.
  • Hnědá – zemská barva vyrovnanosti a stability vám dodá nadhled a pomůže vám v situacích, kdy je třeba zůstat objektivní.
  • Růžová – barva romantické lásky, ale i lásky obecně, ať už toužíte po partnerovi milostném nebo „jen“ kamarádce-spřízněné duši, tato svíčka by je k vám měla dovést. Obecně hojí a napravuje vztahy.
  • Černá – barva magie a tajemna, ačkoli je vnímána negativně, není taková. Působí očistně a pomůže vám při výkonu komplikovanějších kouzel, také v okamžiku, kdy chcete rozluštit nějakou záhadu.
  • Fialová – svíčky této barvy uvolňují napětí a dodávají sílu a energii. Účinkují taky v případě, že toužíte po úspěchu v práci, novém místu či povýšení. Stejně tak nahrávají úspěchu a dosažení cílů obecně.
  • Stříbrná/šedá – nejlepší pomocníci, pokud se chcete něčeho zbavit, ať už jsou to noční můry, negativní energie nebo nadbytečná kila. Neutralizují a připravují vám čistý stůl, bod, od kterého se můžete odrazit a začít znovu.
  • Oranžová – fungují jako dopink a povzbuzení v obtížné situaci i každodenním životě, pomáhají k dosažení flexibility a zvyšují vaši atraktivitu a sebevědomí.
Foto: Thinkstock

Žlutá svíčka vám pomůže opět se naladit na optimistickou vlnu aneb Pryč s pesimismem!Foto: Thinkstock

Pošlete své přání

Pokud se necítíte rovnou na velké čarování, existuje i metoda jednodušší – napište své přání v několika slovech nebo celými větami na lístek papíru. Pak ho přeložte a spalte v plamenu svíčky příslušné barvy dle výše uvedené tabulky vlastností.

Pro dobrý den

Vyšetřete si okamžik v ranním shonu a zapalte ráno svíčku podle toho, co chcete, aby vás ten den potkalo, opět podle tabulky vlastností barev. Nejen, že vyšlete své přání do světa, ale navíc se na váš cíl naladíte, a tak ho budete aktivněji přitahovat během celého dne.

Jakou svíčku si zapálíte vy?

Načítám