Hlavní obsah

Make-up tutoriál podle Markéty Konvičkové: Jak se líčí?

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nakoukněte do „koupelny“ Markéty Konvičkové! Ve videu vám ukáže, jaká je její beauty rutina a co za kosmetiku používá nejradši.

Článek

Díky natáčení dalšího z dílů „Jak se líčí celebrity“ jsme se mohli setkat s milou zpěvačkou Markétou Konvičkovou (24). Na kameru nám ukázala své lehké denní líčení, jaký make-up používá pro sjednocenou pleť a jaká rtěnka nebo řasenka jsou její nejoblíbenější.

Svou kariéru začala účastí v Československé SuperStar v roce 2009, kde se probojovala až do finále. Od té doby vydala čtyři alba, přičemž nejnovější najdete pod názvem Já (2017). Mohli jste ji vidět také ve čtvrté řadě soutěže Tvoje tvář má známý hlas, kde zazářila asi nejvíce v „kůži“ Arethy Franklin.

Nedávno vydala duet s Janem Bendigem (25), Michalem Davidem (58), a dokonce hostovala na turné Karla Gotta (79). Její nejnovější spoluprací je duet s Monikou Bagárovou (24). Své další hudební plány nám prozradila v rozhovoru, který následuje ve videu hned za make-up tutoriálem!

Sledujete zpěvačku Markétu Konvičkovou?

Načítám