Hlavní obsah

Mám spoustu žárlivých kamarádek!

Foto: Thinkstock

Kamarádka dělá všechno co jáFoto: Thinkstock

Reklama

Někdo nepozná za celý život ani jednu žárlivou kamarádku, Lili jich poznala hodně. Co všechno jí prováděly, se dozvíte z jejího příběhu. Nové Téma týdne je Miluji jídlo! Máte stejný problém? Napište nám na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Moje kamarádky byly většinou hodně žárlivé. Třeba už jako malá jsem si přála stát se stylistkou, vždycky jsem se snažila oblékat moderně. Moje tehdejší kamarádka mě „kopírovala“, jak to jen šlo. Děsně na mě žárlila. Strašně jí vadilo, když jsem šla ven s někým jiným než s ní. Sama se ke mně ale nechovala úplně férově. Teď už se spolu moc nebavíme. Ale všimla jsem si, že s kopírováním stylů nepřestala. Našla si však jiný vzor,  jinou kamarádku, na kterou také žárlí. Myslím, že se takoví lidé nezmění.

Jednou jsem měla kamarádku, která na všem, co jsem udělala, viděla chybu. Jednou jsem si pořídila úžasné náušnice, všichni mi je chválili, jen moje kamarádka řekla: „Vypadají hrozně, kluci se ti posmívají... sundej je...'' To bych od ní nečekala. Naše přátelství dlouho nevydrželo. Ale víte, co mě dostalo? Když jsem ji potkala s podobnými náušnicemi, jako jsem měla já.

Moje nynější kamarádka na mě také pořád žárlí. Teď ve škole nám jde opravdu o všechno, musíme mít dobré známky, protože budeme podávat přihlášky na střední školy. Vždy, když dostanu dobrou známku, lepší než ona, začne zuřit a celý den se mnou nemluví. Když jsem jí řekla, že chci na školu s maturitou, najednou tam chtěla taky, přitom měla sen stát se servírkou.

Na konci roku bude rozlučka se školou a holky tam většinou mají plesové šaty, kluci oblek. Já jsem si vymyslela docela slušivý outfit – třpytivé conversky a minišaty. Když jsem se kamarádky ptala, co si vezme – odpověděla, že vůbec neví, že asi baleríny. Když jsem jí (já hloupá) řekla o converskách a minišatičkách, tak pravila: „No, já si je taky koupím.'' Někdy mě to její chování zamrzí, ale snažím se držet moudra – Nikdo není dokonalý.

Milujete jídlo? Jak vám jídlo změnilo život? Máte ohledně jídla nějakou historku? Pojďte nám o své zálibě popovídat na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Reklama

Načítám