Hlavní obsah

Mám to v genech aneb Nejčastější výmluvy tlouštíků

 

Reklama

„Nestíhám, mám to v genech, mám zdravotní problémy, co je zdravé, to je drahé…“ Nepřipomíná vám to něco? Lidé si vždy najdou způsob, jak svou lenost nebo nedostatek odhodlání omluvit. Je snazší říct, že jsou přebytečná kila dědičná než začít skutečně něco měnit.

Článek

Druhý díl seriálu „Skvěle v těle“ internetové televize Stream.cz se věnuje všem výmluvám, které jedinci s kily navíc používají stále dokola. Ať jsou předmětem jejich argumentů zdravotní problémy, nedostatek času, nebo finance, jedno je všechny spojuje: vždy jsou řešitelné. Není třeba chodit do drahých restaurací ani si platit finančně náročné tréninky v posilovně. Jde to i snáz.

Výživová koučka Kristýna Báčová vysvětluje, že životní styl může změnit každý: ať jde o člověka z obézní rodiny, nebo třeba někoho s extrémně náročnou a proměnlivou pracovní dobou. Když se chce, tak to zkrátka jde. Zdravý životní styl se projeví nejen na těle, ale i na psychice a zdraví obecně. Přitom stačí malé změny v každodenním životě. Jaké to jsou? I to se dozvíte v následujícím videu.

Podařilo se vám zhubnout natrvalo?

Reklama

Načítám