Hlavní obsah

Čtenářka Andrea (38): Jak za jeden rok zhubla 34 kilo? Koukněte se

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ještě před rokem Andrea vážila nemálo přes sto kilo. I když každý den sportovala a vyzkoušela snad každou trendy dietu, kil navíc se po celý život zbavit nemohla. Všechno se změnilo, až když pochopila, co znamená vyvážený jídelníček, a jak jednoduše se dá dodržovat.

Článek

I když Andrea (38) posilovala, jezdila na kole, cvičila na bosu a zkrátka se věnovala všemožným sportům, stejně svou váhu nemohla dostat pod metrák. Nárazové diety ani hladovky samozřejmě také nepomáhaly. I když pět kilo shodila, za pár týdnů se jí ona pětka vrátila i s tříkilovým bonusem.

Její poslední šancí byla naprostá a hlavně doživotní přeměna životního stylu. Se sestavením jídelníčku jí pomohly nutriční odbornice ze Světa zdraví, další cesta byla ale jen a pouze na Andree. Zvládla to a nyní je lehčí o víc než 30 kilo. Jak to ale všechno probíhalo? A jakých špatných návyků se musela nutně zbavit? To se dozvíte ve videu.

Co na proměnu Andrey říkáte?

Reklama

Načítám