Hlavní obsah
3,8
(5)
Foto: Buddha Bar Prague

Foto: Buddha Bar Prague

Všichni milovníci dobré kuchyně a vaření se zajisté chtějí čas od času blýsknout před ostatními. S netradičními recepty pocházejícími z celého světa máte velkou šanci na úspěch. Vyzkoušejte třeba netradiční mango polévku podle receptu restaurace Buddha Bar Prague.

15 min.
Příprava
5 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
1 porci
  • 50 ml mangové dužiny
  • 50 ml kokosového krému
  • 7,5 ml citronové šťávy
  • 42 ml vody
  • 21 g cukru krupice
  • 40 g jahodového sorbetu
  • 10 g malinové omáčky
Článek

Postup:

01.

Všechny suroviny mimo sorbetu a malinové omáčky svařte, ale zahřívejte je jen do bodu varu, ne déle..! Propasírujte a nechte vychladit.

02.

Nalijte do misky a přidejte kopeček sorbetu a polijte malinovou omáčkou nebo sirupem.

Tip: Mango i kokosové pyré si můžete vyrobit sami rozmixováním dužiny čerstvého manga a kokosu nebo sáhnout po již hotovém pyré.

Pokud jsou cizokrajné kuchyně a trochu náročnější vaření váš šálek kávy, pak si nenechte ujít FoodParade, který se koná poslední prázdninový víkend, tedy 31.8.-1.9. v pražském Trojském zámku.

Lákají vás i další podobné recepty? Zkuste si uvařit i další, které se budou podávat na festivalu FoodParade.

Reklama

Načítám