Hlavní obsah

Jak zvládly svatbu roku ženy z královské rodiny?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Herečky, modelky a další celebrity si často život na veřejnosti vybraly samy. To členky britské (samozřejmě i jiné) královské rodiny neměly na výběr a musely se takovému životu přizpůsobit. Některé to zvládají s grácií, jiné by zase potřebovaly školení dobrého vkusu a chování. Jak se ukázaly na královské svatbě?

Článek

Kromě nevěsty pozornosti na svatbě neunikly samozřejmě ani další členky královské rodiny a nejbližší příbuzní. Některé vypadaly, že se s modrou krví narodily, ačkoliv jí ve skutečnosti nemají ani kapku. U jiných má zase člověk pocit, že když se rozdávala noblesa, zrovna chyběly. Podívejte se na některé členky královské rodiny, co si na sebe oblékly a jak na celé svatbě působily.

Middletonovi

Na svatbě prince Harryho (33) a jeho nevěsty Meghan (36) nemohla chybět ani rodina Middletonových, tedy nejbližší příbuzní jeho švagrové, vévodkyně Kate (36). A musí se nechat, že jak maminka Carole (63), tak její sestra Pippa (34), vypadaly skvostně. Obě zvolily outfity v pastelových barvách, které jsou právě in a obě dvě se držely dress codu. Tedy zakrytá ramena, šaty pod kolena a kloboučky.

Ani jejich muži, otec Michael (68), bratr James (31) a manžel Pippy, také James (42), jim rozhodně ostudu nedělali. Všichni dohromady vypadali jak ze žurnálu!  A poznali byste, že je Pippa těhotná? My ani náhodou.

Foto: Profimedia.cz

Carole, Michael, James Middletonovi a Pippa a James Matthewsovi Foto: Profimedia.cz

Princezna Anna (67)

Princezna Anna je jedinou dcerou královny Alžběty II. (92) a musí se nechat, že na svatbě svého synovce vypadala skvěle. Šaty s řasením v pase a kombinace modré a červené barvy působily skutečně královsky. Tak, jak se sluší a patří na dceru panovnice. Perfektně jí sedly, měly dostatečnou délku a princezna neponechala nic náhodě a krásně sladila doplňky. Je vidět, že ta se s noblesou narodila.

Foto: Profimedia.cz

Princezna Anna si královskou svatbu velice užívala Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate (36)

Podobně jako na svatbě Pippy Middleton, i zde měla vévodkyně Kate na starosti družičky a pážata. A po celou dobu, kdy měla děti kolem sebe, byla úsměv od ucha k uchu, nicméně stopy únavy ve tváři člověk nemohl nevidět. Ale není se čemu divit, je to teprve pár týdnů, co porodila. Na svatbu svého švagra si vzala světle žlutý kabátek, který už po několikáté zrecyklovala. Někomu to připadá, že pro ni svatba prince Harryho není natolik důležitá, aby si kvůli tomu musela kupovat nové oblečení, my si myslíme, že to je jen znakem, že není marnivá. Nota bene pod oblečením dost možná ještě stále skrývá zbytky po těhotenském bříšku, nač tedy kupovat nové oblečení, když by jí za chvíli bylo velké?

Foto: Profimedia.cz

Kate se svojí roztomilou dcerou Charlotte. Ta je čím dál tím více podobná královně Alžbětě II. Foto: Profimedia.cz

Zara Phillips (37)

Zara Phillips je dcerou princezny Anny, leč sama žádný šlechtický titul nemá. Dříve je totiž po narození dostávaly pouze děti princů, nikoliv princezen. Královna mohla samozřejmě udělit výjimku, což chtěla, nicméně princezna Anna si to nepřála. Chtěla své děti ušetřit před životem ve zlaté kleci. Zara Phillips na svatbu dorazila se svým manželem Mikem Tindallem (39), se kterým čeká druhé dítě. Porod se jí blíží, a tak ať by na sebe oblékla cokoliv, že je nastávající maminka, rozhodně neskryje. Nemůžeme se ale zbavit myšlenky, že v kabátku jí muselo být děsné horko.

Foto: Profimedia.cz

Zara Phillips se svým manželem Mikem Tindallem. Protože Zara závodí na koních, ponechala si své dívčí jménoFoto: Profimedia.cz

Vévodkyně Camilla (70)

Vévodkyně Camilla zřejmě zaslechla, že má vévodkyně Meghan ráda pivoňky, a tak se rozhodla za jednu z nich převléci. Nebo tedy tak alespoň působí její klobouk s řasenou krempou. Ačkoliv barevně ladí ke zbytku oblečení, neladí úplně k samotné majitelce té nádhery. K vévodkyni Camille se tato něžná růžová barva nehodí a člověk jí tu jemnost prostě nevěří. Šaty navíc byly takové neforemné a třásně na rukávech bychom si představovali u jiných typů módních kousků.

Foto: Profimedia.cz

Růžová barva není úplně šálkem kávy vévodkyně Camilly Foto: Profimedia.cz

Sarah Ferguson (58)

Asi největším překvapením celé svatby, alespoň z hlediska pozvaných, byla Sarah Ferguson, bývalá žena prince Andrewa (58), se kterým má dvě dcery Beatrice (29) a Eugenie (28). S touto ženou se totiž pojí nejeden skandál, který na zdánlivě dokonalou a bezproblémovou královskou rodinu uvrhl temný stín. Princ William s vévodkyní Kate ji v roce 2011 na svatbu nepozvali. Tím dali jasně najevo, že královská rodina ještě není sto se smířit s touto černou ovcí rodiny. Vzhledem k tomu, že její dcera Beatrice se ale letos také vdává, asi královna ubrala na přísnosti a vzala ji na milost. Kdyby šaty Fergie, jak je jí přezdíváno, byly o pár centimetrů delší, pak bychom jí mohly zatleskat. Kombinace tmavě modré s jemnou růžovou vypadá fakt skvěle. Nicméně takto působí šaty zbytečně provokativně.

Foto: Profimedia.cz

Přítomnost Sarah Ferguson byla pro mnohé překvapením Foto: Profimedia.cz

Kitty Spencer (27)

Tak tady se podoba rozhodně nezapře! Kitty Spencer je neteří lady Diany (†36) a už jen samotný pohled na ni mluví za vše. Kitty působí stejně křehce a něžně jako její teta. Zelené šaty s motivem květin celkovému vzhledu něžné duše jen přidávaly. Kitty je dcerou bratra lady Diany a pracuje jako modelka. Podobně jako její teta se i ona věnuje charitě.

Foto: Profimedia.cz

Kitty Spencer jde, alespoň co se týče módy, ve stopách své tety lady DianyFoto: Profimedia.cz

Který outfit se vám líbil nejvíce? 

Reklama