Hlavní obsah

Mějte zdravé vlasy plné života

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po překrásných vlasech jako z reklamy touží snad každá žena. Časté barvení, mytí, foukání a používání stylingových přípravků jim ale moc nesvědčí. Vypadají všelijak, jen ne zdravě.

Článek

A to je ten pravý čas na přírodní oleje značky Sefiros, které můžete na rozdíl od chemických masek na vlasy používat tak často, jak jen je vám to příjemné. Díky 100% přírodnímu původu jsou vhodné pro osoby s citlivou pokožkou, atopickým ekzémem či lupénkou.

Pro krásné vlasy a hydratovanou pleť

Kosmetickým produktem číslo jedna je bambucké máslo, které příjemně a nevtíravě voní po oříšcích. Navíc má výrazně hojivé účinky. Bio bambucké máslo dokonale hydratuje a zklidňuje pokožku. Dosud bylo známé spíše jako přísada do kosmetických produktů, proč jej tedy nepoužívat v jeho nejčistší formě? Doporučujeme bambucké máslo především jako masku na vlasy: zacelí roztřepené konečky, vlasy zůstanou lesklé, hydratované a na první pohled plné života.

Bambucké máslo příjemně voní a je skvělé pro hydrataci vlasů i pleti

Hit přírodní kosmetiky do každé koupelny

Kokosový olej je vám jistě známější než bambucké máslo, hlavně díky tomu, že se z něj stal doslova hit posledních sezon. Bio kokosový olej Sefiros je stejně jako bambucké máslo přírodní zázrak. Užijte si 100% přírodní produkt bez jakýchkoli chemických příměsí, v této formě se navíc jedná o panenský čili zastudena lisovaný olej, který během zpracování neztratil nic ze svých účinných látek. Ženy si jej zamilovaly hlavně pro jeho všestrannost: nahradí pleťovou masku, masku na vlasy i tělový krém. Dokonce je vhodný také do jídla!

Zázrak z přírody, kokosový olej, má všestranné použití

Přidejte kokosový olej do jídla

Blíží se vánoční svátky plné dobrůtek i stravovacích hříchů a po nich každoročně nastává období novoročních hubnoucích předsevzetí a diet. Bio kokosový olej vám pomůže bojovat s přebytečnými kily. Obsahuje důležité mastné kyseliny. Skvělý je nejen na smažení, protože se na rozdíl od stolních olejů nepřepaluje ani neprská. Pro svoji lahodnou chuť se stane super přísadou do jídla, salátů nebo ranního müsli. Dietologové doporučují lžičku kokosového oleje jako „zaháněč“ chuti na sladké, a tak napomáhá v prevenci proti obávanému jojo efektu.

Manikúra je super doplněk do každé holčičí kabelky

Skvělý vánoční dárek pro ženy

Nezapomínejte na značku Sefiros ani o Vánocích. Přestože na trhu není dlouho, má mnoho kladných recenzí a spokojených uživatelek. Doporučujeme jako dárek pod stromeček manikúru Sefiros. Obsahuje pomůcky Solingen a překrásné pilníky zdobené krystaly Swarovski.

Pro dokonalé nalíčení jsou profi štětce nezbytné

Profi štětce pro každodenní líčení

Darujte pomůcky na líčení, které ocení každá žena, která si zakládá na pěstěném a udržovaném vzhledu, a líčení je jejím hobby. Hi-tec vlákna štětců Sefiros jsou velmi příjemné na dotek a nechlupatí. Jsou vyráběné v zemích EU. Darujte štětce Sefiros a buďte nejlepším Ježíškem.

Související témata:

Načítám