Hlavní obsah
0,0
(0)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Klasika s franfurským párkem je nenáročná na čas i suroviny a k chuti vám přijdou nejen ve chvílích, kdy nebudete vědět, kam dřív skočit.

10 min.
Příprava
15 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 350 g těstovin
  • 200 g rajčatového protlaku
  • 1 lžička mleté sladké papriky
  • 200 ml drůbežího vývaru
  • 1 trochu soli
  • 2 ks jarní cibulky
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 4 ks frankfurtských párků
  • 1/4 lžičky čerstvě mletého pepře
Článek

Postup

01.

Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě na skus. Párky nakrájejte na libovolné kousky, v pánvi na olivovém oleji je zprudka orestujte, přidejte rajčatový protlak a mletou sladkou papriku a krátce orestujte. 

02.

Zalijte trochou vývaru, osolte, opepřete a nechte provařit. Směs promíchejte s nakrájenou jarní cibulkou a slitými těstovinami. Podávejte ozdobené natí cibulky.

Reklama

Načítám