Hlavní obsah

Milujete omáčky? Naučte se bešamel! Základ nejen pro koprovku

Co by byla koprovka, křenová nebo houbová omáčka bez bešamelu? A co teprve všemi oblíbené lasagne a zapečená zelenina! Jestli jste v jeho přípravě doteď nevynikali, máme pro vás návod, jak to napravit jednou provždy!

Článek

Někdo zvládá bešamel bez problémů, ale není málo těch, komu se tenhle slavný a nezbytný základ pro omáčky a zapékané těstovinové a zeleninové pochoutky nedaří připravit tak, jak by si představovali. Patříte ke druhé skupině? Je konec všem bešamelovým trablům – máme pro vás skvělý, jednoduchý a přehledný návod šéfkuchaře Zdeňka Marcína z Pražského kulinářského institutu. V pořadu Kuchař ví! televize Stream.cz poradí, jak takový správný „bešák“ připravit a co všechno k tomu potřebujete, a dá vám skvělý tip, podle čeho poznáte, že už je hotový.

Umíte bešamel připravit? Používáte ho třeba jako základ pro koprovku nebo do zapečených brambor?

ynezorPumanzeSaNyknalC

Reklama

Sdílejte článek

Seznam.cz zavádí tlačítko Líbí se

Dejte redakci i ostatním čtenářům vědět, jaký obsah stojí za přečtení.

Články s nejvyšším počtem Líbí se se budou častěji zobrazovat na hlavní stránce Seznamu a přečte si je více lidí. Nikomu tak neuniknou zajímavé zprávy.