Hlavní obsah

Močové cesty. Jak o ně správně pečovat?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Záněty močových cest doprovází nepříjemné pálení, řezání a neustálé nucení k močení. Pokud je včas nezačnete léčit, mohou přerůst i v zánět ledvin nebo se stát chronickými. Jak se účinně bránit?

Článek

D-mannosa a probiotika jsou ideální kombinací pro vaše močové cesty. Pokud vás trápí nepříjemné infekce močových cest, sáhněte po přípravku využívajícím účinné látky přímo z přírody.

Předcházejte problémům s močovým ústrojím

Vždy je samozřejmě lepší nemocem předcházet než se jich pak zbavovat. Proto dbejte na dostatečný pitný režim. Docílíte tak pravidelného vyprazdňování a choroboplodné zárodky se nebudou zbytečně držet na stěnách močového měchýře.

Chodit „na malou“ byste měli alespoň jednou za tři hodiny, proto se vyhýbejte situacím, kdy musíte na dlouhou dobu moč zadržet. Na spodních částech těla noste teplé oblečení a nesedejte si na studené lavičky v parku, když na to ještě není počasí.

Doplněk stravy pro močové cesty

Jako prevence, ale i během léčby, vám pomohou byliny a speciální probiotika. Bylinný komplex s příznivými účinky na močové ústrojí obsahuje přípravek Uromanol Probio. Extrakt z kopřivy dvoudomé má příznivý vliv na normální činnost ledvin a extrakt z medvědice lékařské přispívá k normální funkci močového měchýře.

V přípravku je obsažen také monosacharid D-mannosa, který se přirozeně vyskytuje v brusinkách, hruškách či jablcích a doplňuje účinky celého přípravku Uromanol Probio, který je navíc doplněn o probiotické kultury. Pečujte o své močové cesty!

Oproti konkurenčním produktům přípravek Uromanol Probio využívá jedinečný bylinný komplex. Harmonicky kombinuje léčivé účinky mannosy, probiotik a bylinných extraktů. Další významnou výhodou, kterou určitě oceníte, je cenová dostupnost.

Tradiční přípravky využívající to nejlepší z přírody

Biomedica spol. s r.o., maximálně využívá osvědčené přírodní látky. Díky své kvalitě a účinkům staly velmi oblíbenými a vyhledávanými. Přípravky je možné zakoupit ve vaší lékárně, nyní s dárkem zdarma. V e-shopu www.bio-medica.cz obdržíte k nákupu dárek - Konopný krém na ruce.

K nákupu Uromanol Probio je nyní dárek zdarma

Související témata:

Načítám