Hlavní obsah

Módní horoskop na rok 2017. Co sluší vašemu znamení?

Foto: Profimedia

Postavení planet může ovlivňovat nejen váš charakter, ale i výběr oblečení. Líbí se vám styl herečky Michelle Williams, která se narodila ve znamení Panna?Foto: Profimedia

Reklama

Líbí se vám vkus nějaké slavné divy? A není to tím, že jste ve stejném znamení? Poradíme, čím letos okouzlíte, ať už patříte mezi Váhy, Vodnáře či Kozorohy.

Článek

To, v jakém jste se narodily znamení, má vliv kromě charakteru a vlastností také na módu. A tak se oblékněte podle svého znamení horoskopu nebo se inspirujte slavnými dámami, které se narodily ve stejném znamení jako vy!

Beran (21. 3.–20. 4.)

Vaším astrologickým dvojčetem stylu je herečka Keira Knightley (31). Ačkoli vás má okolí za upřímnou a leckdy tvrdohlavou vyjednávačku, následující období ve vás probudí jemnou stránku. Jako křehká víla se budete cítit v krajkových šatech a metalických střevíčcích.

Foto: Profimedia

Keira Knightley má narozeniny 26. březnaFoto: Profimedia

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): krajkové šaty, Topshop, 2699 Kč, střevíčky, Baťa, 999 Kč, psaníčko, Mango, 599 KčFoto: archiv firem

Býk (21. 4.–21. 5.)

Pokud jste narozeny v Býku, pak se můžete inspirovat australskou herečkou Cate Blanchett (47). Letos budete mít potřebu hodně protřídit svůj šatník a pořídit si do něj hlavně minimalistické kousky geometrických střihů. Při výběru se nechte vést kvalitními materiály.

Foto: Profimedia

Slavíte narozeniny 14. května? Pak jste na tom jako Cate BlanchettFoto: Profimedia

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): šaty, COS, 2699 Kč, lodičky, Office, 990 Kč, psaníčko, Bershka, 299 KčFoto: archiv firem

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Jste okouzleny jednou z nejpřitažlivějších žen planety – Emily Ratajkowski (25)? Stejně jako vy se narodila v Blížencích. Ačkoli zrozenci v tomto znamení trpí značnou nestálostí, ať už nálad či módního vkusu, rok 2017 jim přinese nutnost cítit se především smyslně. Zapojte proto sofistikovanou hru, která se bude skládat z kalhotového overalu s hlubokým výstřihem.

Foto: Profimedia

Emily Ratajkowski se narodila 7. červnaFoto: Profimedia

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): sametový overal, Mango, 1299 Kč, lesklá kabelka, Stradivarius, 599 Kč, semišové lodičky Baťa, 599 KčFoto: archiv firem

Rak (22. 6.–22. 7.)

Vaší astrologickou inspirací je seriálová herečka Lizzy Caplan (34). Citlivá stránka Račí duše přímo vyžaduje umělecké vyjádření, které v roce 2017 můžete naplnit prostřednictvím módy. Vezměte do hry odstíny, které by vás předtím ani nenapadlo sladit. Burgundská červená a zelená ale k sobě pasují opravdu skvěle, přesvědčte se samy.

Foto: Profimedia

Lizzy Caplan slaví narozeniny 30. červnaFoto: Profimedia

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): bavlněné maxi šaty, Zoot, 679 Kč, psaníčko, Bibloo, 839 Kč, lodičky, Zoot, 1095 KčFoto: archiv firem

Lev (23. 7.–22. 8.)

Modelka Cara Delevingne (24) je Lvice každým coulem. Poutat na sebe pozornost přímo miluje! Máte to podobně? Vždyť vaše znamení přímo předepisuje, abyste pohazovaly hřívou a ostatní vás obdivovali. Události letošního roku ve Lvicích probudí sexy rebelky, které chtějí okolí provokovat odhaleným bříškem. K takovému stylingu samozřejmě potřebujete výrazný batoh, který potěší také vaše záda.

Foto: Profimedia

Cara Delevingne je oslavenkyní 12. srpnaFoto: Profimedia

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): crop top, Bershka, 449 Kč, kalhoty, Reserved, 599 Kč, batoh z kolekce Pharella Williamse, adidas originals (prodává Footshop), info o ceně v obchoděFoto: archiv firem

Panna (23. 8.–22. 9.)

Nechte se inspirovat americkou herečkou Michelle Williams (36). Panny letos zažijí velmi kreativní rok, který se odrazí i na volbě oblečení. Nečekejte od sebe ale žádnou revoltu: plně postačí, když vsadíte na odhalená ramena, krajku a ozdobu krku zvanou choker. Každý tak pozná, že i když se v módních trendech skvěle vyznáte, umíte si zachovat osobitost.

Foto: Profimedia

Michelle Williams slaví narozeniny na krásně kulaté datum 9. záříFoto: Profimedia

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): šaty s odhalenými rameny, Tamsin, 1785 Kč, kabelka z pravého semiše, H&M, 999 Kč, choker, ASOS, 160 KčFoto: archiv firem

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Pokud je vám sympatická filmová představitelka Edith Piaf Marion Cotillard (41), je možné, že i vy jste si retro styl zamilovaly i v osobním životě. Hvězdy vás letos vyzývají ke střídmosti, proto investujte do nadčasového trenčkotu, který ozvláštníte lodičkami v nepřehlédnutelné barvě.

Foto: Profimedia

Marion Cotillard se narodila 30. záříFoto: Profimedia

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): trenčkot, Topshop, 2499 Kč, boty, Office, 1190 Kč, psaníčko, Answear, 1799 kčFoto: archiv firem

Štír (24. 10.–22. 11.)

Vaším astrologickým dvojčetem stylu je Emma Stone (28), která sklízí úspěchy i ocenění za svůj nejnovější počin La La Land. I když dovedete pořádně seknout drápkem, neboli svým štířím ocáskem, rok 2017 pro vás má samé příjemné věci, takže ukážete svou sladkou stránku. Dovedete být něžné jako dívenky, tak proč to nepředvést za pomocí puntíkovaného vzoru, balerínek a visacích náušnic s kamínky?

Foto: Profimedia

Emma Stone oslavuje své narození 6. listopaduFoto: Profimedia

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): šaty, H&M, 899 Kč, balerínky, Deichmann, 599 Kč, náušnice, Lindex, 149 KčFoto: archiv firem

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Soulová zpěvačka Janelle Monáe (31) se nebojí být vidět. A tak, milé Střelkyně, letošní rok bude hodně i o vaší odvaze. Ať už ji budete potřebovat k tomu, abyste udělaly důležité životní rozhodnutí nebo daly svým oblečením najevo, že se nebojíte určovat trendy, jděte směle do toho. Oporou vám bude outfit složený ze složených kalhot, topu ve zkrácené délce a extravagantního šperku.

Foto: Profimedia

Janelle Monáe se narodila 1. prosinceFoto: Profimedia

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): široké kalhoty, COS, 3990 Kč, top, H&M, 899 Kč, náušnice, ASOS, 259 KčFoto: archiv firem

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Pokud nevíte, co na sebe, podívejte se na herečku Siennu Miller (35). Astrologové vám letošní rok předpovídají hodně zvratů. Nebudete mít potřebu sledovat filmy nebo seriály, protože drama (s dobrým koncem) bude často připomínat vaše každodennost. Kontrast ale módě sluší, spojte zdánlivě neslučitelné sametové šaty s těžkým kabátem v army provedení.

Foto: Profimedia

Sienna Miller slaví své narozeniny 28. prosinceFoto: Profimedia

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): sametové šaty, Pull & Bear, info o ceně v obchodě, kabát, Zoot, 1499 Kč, lodičky, Bibloo, 1879 KčFoto: archiv firem

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Nemůžete se vynadívat na americkou herečku Jennifer Aniston (47)? Díky své povaze, která je mírná, ale zároveň správně asertivní, letos dosáhnete všeho, co si zamanete. Stejně jako populární Jennifer, i vy si libujete především v jednoduchosti, které dosáhnete pomocí efektních nadčasových kousků.

Foto: Profimedia

Jennifer Aniston oslavuje narozeniny 11. únoraFoto: Profimedia

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): overal na jedno rameno, H&M, 799 Kč, psaníčko, Local Icons, 1650 Kč, náušnice, ASOS, 199 KčFoto: archiv firem

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Dámy narozené v Rybách se mohou inspirovat americkou herečkou Drew Barrymore (41). Milé Ryby, ruku na srdce. Když něco potřebujete, umíte zahrát na notu roztomilosti a bezbrannosti? Proč ne, pokud vám okolí vyhoví. Z toho důvodu letos budete sklízet potlesk v bomberu s květinovými vzory, dívčí sukní a nápaditou kabelkou.

Foto: Profimedia

Drew Barrymore sfoukne svíčky na svém narozeninovém dortu 22. únoraFoto: Profimedia

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): bomber, F&F, 929 Kč, sukně, Topshop, 1450 Kč, kabelka, Zara, 899 KčFoto: archiv firem

Budete se svým módním horoskopem řídit? Napište nám!

Reklama

Načítám