Hlavní obsah

Módní hvězda Katka: Elegance nemusí být usedlá!

Foto: Mia Mirelli

Šaty si nemusíte šetřit jen na večerní příležitostiFoto: Mia Mirelli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Dávám přednost eleganci, ale v oblečení, které nosím, si často připadám usedlá a zbytečně starší. Co s tím?“ prosila nás o radu Katka. A protože svěžímu, ženskému stylu fandíme, vyzvali jsme čtenářku, aby si ho přijela sama vyzkoušet. Jste-li naladěny na stejnou módní vlnu, rozhodně se nechte inspirovat.

Článek

Naší další módní hvězdě, Katce, je dvacet dva let. Většina holek v jejím věku běhá v džínech a triku, tahle móda ale rodačku z Plzně moc nebere. „V džínech samozřejmě chodím také, ale mnohem raději mám elegantnější oblečení a podpatky. Snažím se do šatníku zapojovat i barvy, růžová a červená u mě boduje,“ vypráví Katka. Jak se jí budou líbit modely, které pro ni připravila stylistka Janka Letková?

Šaty nejen na večer

Mrzí vás, že vaše oblíbené šaty provětráte jen jednou za čas? Pokud ke stylingu přistoupíte jinak a doplníte šaty třeba delším rozpínacím svetrem, hravě je unosíte i přes den. „Tahle kombinace by mě nikdy nenapadla, přitom to vypadá skvěle,“ komentovala model Katka.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: šaty (H&M, 899 Kč), punčochy (Calzedonia, 199 Kč), svetr (Mango, 995 Kč), prsten (H&M, 199 Kč), boty (United Colors of Benetton, 4799 Kč), náhrdelníky (stylistky vlastní)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirelli

Nebojte se navrstvit náhrdelníkyFoto: Mia Mirelli

Jen růžová to může být!

Došlo i na Katčinu oblíbenou barvu. Spojení růžových kalhot a modré halenky naši módní hvězdu naprosto dostalo. S doplňky stylistka tentokrát šetřila a outfit doladila jen většími náušnicemi. Tyto kousky k dokonalosti více nepotřebují.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: kalhoty (Mango, 999 Kč), top (pietro filipi, 2490 Kč), náušnice (Vero Moda, 199 Kč), boty (Salamander, 4490 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirelli

Kombinace modré a růžové Katce slušelaFoto: Mia Mirelli

Minimalistický kabátek

Bílý kabátek Katku nadchnul, dokonce ho označila za nejoblíbenější kousek, který si na focení vyzkoušela. Že by to bylo tím, že má ráda sci-fi:-)? Přestože je kabátek maximálně jednoduchý, je všechno, jen ne nudný. Vždyť kolik kolem sebe vídáte kabátků s tříčtvrtečními rukávy, velkým límcem a naprostou absencí knoflíků (ano, obléká se přes hlavu)?

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: kabátek (Zara, 1499 Kč), punčochy (Bella Brutta, 99 Kč), boty (United Colors of Benetton, 4799 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirelli

Kabátek byl Katčiným nejoblíbenějším kouskemFoto: Mia Mirelli

Mírná jako beránek

Nejuniverzálnějším kouskem, který si můžete pořídit, jsou černé padnoucí kalhoty. Ty pak můžete nosit s nejrůznějšími halenkami (ty do osmi stovek objevíte zde) nebo elegantními topy, a třeba i s vestou, která nám tak trochu připomínala beránka. Mrknout se můžete i po v estách kožešinových.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: kalhoty (pietro filipi, 2490 Kč), halenka (Zara, 799 Kč), prsten (Mango, 199 Kč), vesta (pietro filipi, 2190 Kč), boty (Salamander, 4790 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirelli

Bez vesty se na podzim rozhodně neobejdeteFoto: Mia Mirelli

V barevném roláku

Upnuté kalhoty, jezdecké kozačky bez podpatků a barevný rolák. Může mít tenhle model nějakou chybu? Snad jen tu, že Katku rolák na holé tělo kousal :-). Přidejte modrý baret a máte úžasný podzimní model.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: svetr (United Colors of Benetton, 1199 Kč), kalhoty (Mango, 799 Kč), náramky (H&M, set za 149 Kč), čepice (Zara, 399 Kč), boty (Zara, 2990 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Pokud řešíte nějakou svízelnou módní otázku nebo byste si chtěly vyzkoušet roli modelky, pište na jana@prozeny.cz. Budeme se těšit!

Děkujeme pražskému showroomu s designovým nábytkem 3D H. Interier za poskytnutí prostoru k focení!

Vizáž a styling: Janka Letková

Související témata:

Načítám