Hlavní obsah

Módní přešlapy celebrit. Poučte se z nich!

Foto: Isifa

Podprsenka místo topu? I to se může stát!Foto: Isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mají dostatek financí na to, aby si koupily všechno oblečení světa, při ruce tlupu stylistů, a přesto se i jim stane, že šlápnou vedle. Ani celebrity holt nejsou neomylné. Bohužel pro ně, jejich módním faux pas přihlíží celý svět. Pozitivní je, že se můžete z jejich „průšvihů“ poučit. Co byste opravdu, ale opravdu nikdy neměly nosit?

Článek

Móda je subjektivní záležitost, co se líbí vám, může druhému připadat jako vrchol nevkusu. Spousta celebrit se také drží hesla „čím divočejší a originálnější, tím lepší“. Bláznivé modely Lady Gaga tu ale rozebírat nebudeme. Jestli jsou geniální, nebo naprosto mimo mísu, o tom by se dalo hodiny polemizovat. Jsou ale hranice, za které by ani ta nejslavnější hvězda neměla jít.

Průšvih číslo 1: nerespektování vlastní postavy

Hvězda reality show Kim Kardashian si na své oblé křivky potrpí. Tomu, že se je nebojí ukázat, fandíme. Občas ale přestřelí. Šaty z loňské kolekce Gucci jsou fenomenální – bohužel ale patří na jiný typ postavy. Zdůraznit pas? Proč ne? To, co vykukuje nad ním, ale moc dobře nevypadá. Lichotivá není ani sukně. Kim by se stejně jako každá jiná žena měla naučit oblékat podle typu své postavy.

Foto: Isifa

Šaty jsou na jedničku, lépe by se ale vyjímaly na jiné postavěFoto: Isifa

Průšvih číslo 2: „Koukněte, jakou má podprsenku!“

Těžko říct, na co zpěvačka Geri Halliwell (bývalá „Spajska“) myslela, když se ráno oblékala. Tohle nejsou vykukující ramínka, prohlédnout si můžete rovnou celou zadní část podprsenky. Průšvih. Zpěvačka měla mít samodržící podprsenku (připevňuje se pouze z jedné strany), nebo nechat top v obchodě.

Foto: Isifa

Chtěla se snad Geri Halliwell pochlubit kolemjdoucím novou podprsenkou?Foto: Isifa

Průšvih číslo 3: špatná velikost bot

Trochu s herečkou Rachel McAdams soucítíme, také se nám stalo, že jsme si vyhlédly boty a chtěly je navzdory tomu, že nám úplně nepadly. Ale vyrazit v minimálně o číslo větších lodičkách rovnou na červený koberec? Špatný nápad.

Foto: Isifa

Rachel McAdams v tom, tedy v těch botách, pěkně plaveFoto: Isifa

Foto: Isifa

Tady je důkaz!Foto: Isifa

Průšvih číslo 4: nešťastný výběr obuvi

Modelka Paige Duke vyrazila na předávání hudebních cen country. Nejspíš proto obula tyhle kovbojské boty. Proč si k nim ale brala jemné šaty s peříčky? Od hlavy ke kolenům – super! Jako celek je to totálně mimo.

Foto: Isifaky. To se nepovedlo; Isifa

Kovbojské kozačky a sněhově bílé šaty s peříčky. To se nepovedloFoto: Isifaky. To se nepovedlo; Isifa

Průšvih číslo 5: podprsenka místo topu

U zpěvačky Rihanny jsme zvyklí na leccos, ale vyrazit ven v průhledném podprsenkovém pásu, který se nosí pod transparentní topy, to už je pořádný úlet. Rihanna by ho měla vyměnit za neprůhledný zkrácený top – třeba ten, který měla letos ve své kolekci značka Prada. Mimochodem, pokud se vám jejich oblečení líbí, podívejte se na článek Buďte ďábelsky sexy. Oblečte se ve stylu Prada!.

Foto: Isifa

Rihanna vyrazila v průsvitném podprsenkovém pásuFoto: Isifa

Průšvih číslo 6: šaty, ve kterých je vidět úplně všechno

Před přílišným odhalováním jsme varovali už ve článku Tohle jsou módní přešlapy, které se neodpouští!. Škoda, že si ho modelka Micaela Schaefer nepřečetla. Na filmovou premiéru totiž vyrazila v šatech, o kterých se nedá říct ani to, že zakrývaly to nejnutnější. Kdyby šla v tangách, vyšlo by to nastejno.

Foto: Isifa

Na šaty modelky Micaely nejspíš nepadlo příliš materiáluFoto: Isifa

Foto: Isifa

Stydíte se za ni?Foto: Isifa

Průšvih číslo 7: moc velká tygřice

Každá manipulace se zvířecími vzory je chůzí po tenkém ledě. Pod americkou zpěvačkou Brix Smith Start se pomyslný led probořil. Nechce-li dopadnout podobně, vsaďte raději jen na jeden jediný potisk. Triko, kabelka a ještě k tomu kožich? Tudy cesta nevede.

Foto: Isifa

Pořekadlo „méně je více“ platí u zvířecích potisků dvojnásobFoto: Isifa

Průšvih číslo 8: punčocháče místo kalhot

Kde má zpěvačka Christina Aguilera kalhoty? To, že si některé slečny pletou punčocháče nebo tenké legíny, pod kterými prosvítají kalhotky, s kalhotami, bohužel není doménou jen celebrit. I my jsme se s podobným „trendem“ setkali. Legíny i punčocháče klidně, ale v kombinaci s něčím, co minimálně zakryje zadek.

Foto: Isifa

Christina Aguilera se snaží vydávat triko za šaty. Oblékla k němu jen punčocháčeFoto: Isifa

Která celebrita to podle vás „přepískla“ nejvíce? A komu byste naopak módní zločin odpustily? Napište nám!

Reklama

Načítám