Hlavní obsah

Mokrý orgasmus je známkou dokonalé rozkoše. Dosáhnou na něj ale jen vyvolené ženy

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Víte, že vyvrcholení může být i u ženy doprovázeno ejakulací? Tedy ne přesně tou samou, co zažívají muži, ale přinejmenším velmi podobnou!

Článek

Možná i vám se to někdy stalo - užíváte si sexu, vzrušení se stupňuje, je to stále lepší… Až se dostaví pocit, který připomíná pocit na močení. Pokud jste dokonale uvolněné, pak vás možná překvapí, že odněkud z oblasti vyústění močové trubice vytryskne proud tekutiny. Bohužel mnohé ženy nejsou dostatečně informované a propadnou panice, že se ve fázi největšího vzrušení pomočily. Ale byla by velká chyba takto smýšlet! Je to totiž přesně naopak. Místo toho, abyste cítily provinění, byste si tento zážitek měly co nejvíce užít a vychutnat - jedná se totiž o tzv. mokrý orgasmus, kterého nedosáhne každá žena. Podle amerického průzkumu z roku 2023 jej alespoň jednou v životě prožilo sotva 40 % žen.

O co přesně se jedná? O ženskou ejakulaci

Tekutina, která ze ženy během mokrého orgasmu uniká, není v žádném případě moč. Rozdíl je hlavně ve zbarvení. Jedná se o hustou, bělavou tekutinu připomínající velmi zředěné mléko. Průzkum z roku 2013 zjistil, že tekutina byla u většinu účastníků „čistá jako voda“. Ženský ejakulát obsahuje některé složky jako sperma, malá množství kreatininu a močoviny, primární složky moči. Nepochází však z močové trubice, ale z tzv. Skeneho žláz (označovány i jako ženská prostata). Ty mají sotva postřehnutelné vyústění právě vedle močové trubice.

Že jste o těchto žlázách nikdy neslyšeli? A kladete si otázku, k čemu slouží? Vlastně pouze k jedné záležitosti - aby vaše potěšení při sexu bylo ještě větší. Tyto žlázy se při pohlavním vzrušení plní zmiňovanou tekutinou, která se při jeho vrcholu uvolní. Podoby ejakulace mohou být různé. Může se jednat o malý, téměř neznatelný výstřik, který však může dosáhnout do vzdálenosti i několika metrů! Stav při tom je pak hodně blízký extázi. Některé ženy se třesou, nejsou schopny mluvit nebo se dokonce ani normálně dívat.

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Muži budou rádi, když vás budou moci dostat až na vrchol blahaFoto: LightField Studios, Shutterstock.com

Jak mokrého orgasmu dosáhnout?

Protože je pro mokrý orgasmus důležité dráždění bodu G, těžko ho dosáhnete při klasické poloze tváří v tvář. Lepší je tedy poloha třeba zezadu, kdy penis dráždí přední stranu pochvy. Ještě lepší ovšem je, když si můžete pohodlně lehnout, uvolnit se a vše nechat na partnerovi. Ten by vás měl dráždit vibrátorem nebo prstem uvnitř pochvy (na bodu G či ve zcela zadní části pochvy) a současně na klitorisu. V okamžiku, kdy se orgasmus začne dostavovat, je třeba s drážděním přestat a žena by měla zatlačit - podobně, jako by se chtěla vymočit. V tom okamžiku se dostaví stahy a zároveň velký pocit totální extáze. Tímto stylem to jde opakovat dle chuti.

Předsudky odhoďte stranou

Jak už bylo uvedeno na začátku, nejedná se o nic nepřirozeného nebo něco, za co by se měly ženy stydět - a ne, nejde o únik moči. Pokud patříte mezi vyvolené, kterým se daří mokrého orgasmu dosáhnout, tento zážitek nepotlačujte, ale maximálně si ho vychutnejte! Vysvětlete partnerovi, jak na tom jste, a uvidíte, že bude velmi polichocen a vynasnaží se, abyste mokrých orgasmů měla co nejvíce. Nevěříte? Erotická videa, při kterých právě toto žena prožívá, patří na pornografických stránkách mezi nejvyhledávanější.

Související témata:

Načítám