Hlavní obsah

Nejznámější nevěrnice Hollywoodu. Která zahnula jednou a kdo měl nejvíc milenců

Foto: Gettyimages.com

Foto: Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Častěji slyšíme o tom, že nevěrní jsou především muži. Zejména ti slavní jsou na očích, takže jejich podvádění obvykle neunikne pozornosti. Ale ani mnohé slavné krásky si s nimi nezadají. Kdo patří k těm nejznámějším záletnicím?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Hugh Grant, Justin Timberlake, Jude Law, Ben Affleck či Johnny Depp… Ti všichni by mohli vyprávět, jaké to je, když vás přistihnou při podvádění, i jak čelit zlobě či slzám svých partnerek. Ale i mnoho slavných žen se umí zamilovat do jiného nebo „jen“ podvést svého partnera. Která má za sebou pořádnou aférku a kdo nejvíc milenců?

Meg Ryan

Roztomilá blondýnka, která zazářila v mnoha romantických komediích, byla vdaná za kolegu Dennise Quaida, se kterým má nyní už dospělého syna Jacka. Když ale v roce 2000 natáčela film s přiléhavým názvem Životní zkouška s fešákem Russellem Crowem, přeskočila pověstná jiskra. A bylo založeno na požár.

Meg v médiích později tvrdila, že její manželství už v té chvíli vzalo za své, ale pravda je, že se do Russella bláznivě zamilovala. Zda i on do ní, není úplně jasné, nikdy se k jejich vztahu moc nevyjadřoval. Vydrželi spolu téměř rok, pak se ale rozešli. Crowe se pak v médiích pouze vyjádřil, že doufá, že zůstanou přátelé. Šuškalo se, že jí zlomil srdce…

Madonna

Léta si zakládala na své image femme fatale a nežinýrovala se. Velkou slabost vždy měla pro hodně mladé muže. Své o tom ví i její bývalý manžel Guy Ritchie, kterého měla podvádět, kdykoli se jí naskytla příležitost. Jedním z jejích milenců měl být také Alex Rodriguez, který pak žil s Jennifer Lopez. Tedy než se vrátila k Benu Affleckovi…

„Spousta lidí si myslí, že jsem směšná jen proto, že odmítám žít obyčejný a nudný život. Chci si všechno užívat naplno. Jsem úspěšná popová hvězda, která má spoustu peněz, a to někoho štve,“ svěřila se Madonna v rozhovoru pro americký Harper's Bazaar. K jejím milencům patřil například Lenny Kravitz, John F. Kennedy mladší, Antonio Banderas a mnozí další.

Angelina Jolie

O jejím manželství a zejména jeho rozpadu s Bradem Pittem to bylo napsáno víc než dost. Moc se ale neví, že ještě v době, kdy bylo jejich manželství zdánlivě v pořádku, se herečka při natáčení snímku Turista v roce 2010 seznámila s Johnnym Deppem a ihned si padli do oka. Oba shodně tvrdili, že jsou jen přátelé, ale i v médiích na sebe navzájem pěli ódy a románek tam prý byl. Pravdou je, že jim kamarádství vydrželo, a byla to prý právě Angelina, kdo Johnnyho varoval před Amber Heard. Nelíbila se jí a radila Deppovi držet se od ní dál. No neposlechl, ale to už je zase úplně jiný příběh.

Paris Hilton

Ještě než se stala vzornou matkou a manželkou, byla dědička impéria Hilton pěkné číslo. Pařmenka, co nevynechala žádnou pořádnou party, proslula řadou skandálů i konfliktů se zákonem. Nechávala se fotit bez kalhotek, s vykukujícími bradavkami i namol opilá. Muže střídala jak na běžícím páse a věrnost nebylo zrovna slovo, kterým by se zaštiťovala. Novináři se jednou pokusili spočítat její milence a došli k číslu 100! V rozhovoru pro The Sun ale bezostyšně tvrdila, že spala v životě jen s několika muži a všechny milovala…

Marilyn Monroe

Sexbomba první velikosti, jejíž postelí prošlo více než 25 většinou známých a slavných mužů, byla ve skutečnosti rozháraný uzlíček nervů. Její sex-appeal byl ale nezpochybnitelný, a tak šla z náruče do náruče. Vdala se třikrát, ale ani jednou šťastně. Nejproslulejším se stal její románek s americkým prezidentem Johnem F. Kennedym i jeho bratrem Robertem. Kdo koho tehdy vlastně podváděl, ale není jasné ani po tolika letech. Každopádně Marilyn to s muži opravdu uměla.

Načítám