Hlavní obsah

Moma Yoga: Zažijte exkluzivní cvičení!

Reklama

Moma Yoga je nově otevřené, exkluzivně pojaté pohybové a relaxační studio v centru Prahy. Co všechno v něm najdete?

Článek

Studio Moma Yoga je situováno do celého posledního patra obchodní budovy na adrese Nekázanka 11, o rozměrech více než 400 m2. Studio zahrnuje hlavní sál o ploše 140 m2, dva individuální sály pro privátní lekce a masáže, šatny a prostornou recepci s Bistro Pointem s vegetariánskou nabídkou.

Studio zaujme neobvyklým interiérem s jedinečným denním difuzním osvětlením shora z mnoha stropních světlíků a je vyladěné dle principů feng-šuej. Industriální, a přesto měkce přívětivý look spolu s přírodními materiály, ručními ilustracemi a velkoryse pojatým prostorem z něj činí skutečně jedinečné místo pro relaxaci.

Koupelna v dámské šatně

Masérna

Pod vedením zkušených lektorů nabízí Moma Yoga skupinové a privátní lekce yogy, meditací, pránájámy (dechových cvičení), pilates či orientálních tanců jak pro pokročilé, tak pro začátečníky formou otevřených hodin či kurzů. Pro zajištění plného komfortu je pro klienty privátních lekcí v ceně lekce zahrnuto parkování v podzemních garážích budovy. Kromě pohybových aktivit se studio zaměřuje na pořádání workshopů a seminářů na různá příbuzná témata, zdravý životní styl, sebepoznání, detoxikaci a podobně.

Moma Yoga nabízí také unikátní masáže. Masáže zajišťují skutečně špičkoví maséři a jsou nabízeny v široké škále od Švédské přes Deep Tissue, Aroma Stone Therapy po Ayurvédskou.

Dámská šatna

Velký sál

Recepce studia je vstřícnou a klidnou oázou v centru města, kde si lze vychutnat nabídku skvělého vegetariánského bistra, kávu, čaj či ovocné šťávy, vyřídit poštu nebo schůzku. Ideální posezení před lekcí, po ní i mimo ně. Po hodinách ranní yogy nabízíme skvělé snídaně pro správný start a energii, v čase polední či večerní yogy potom polévku, sendviče nebo saláty, koláče vše i s možností odnosu s sebou. Vše denně čerstvě vyráběné s láskou a ze surovin od českých pěstitelů.

Všechny lekce včetně masáží jsou English Friendly, také personál studia hovoří kromě jiných jazyků i anglicky.

Pro pravidelné návštěvníky nabízíme také možnost uložení své yogamatky ve studiu.

Kromě pohybových aktivit nabízíme také vhodný prostor pro:

  • firemní zasedání
  • pracovní schůzky
  • školení

Nabízíme firemní výhody a slevy. Možnost platby poukázkami Relaxpass a Flexipass. Pro bližší informace či osobní setkání prosím kontaktujte manažerku studia slečnu Dianu Veidenthalerovou na e-mailu: diana@momayoga.cz.

Více na www.momayoga.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám