Hlavní obsah

Multifokální brýle budou nezbytností

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Multifokální brýle jsou ideálním pomocníkem aktivní ženy. Nechcete mít jedny na blízko a druhé na dálku? Existuje řešení, které skvěle funguje. Přesvědčte se samy!

Článek

My ženy máme nutkání dělat několik věcí najednou. Jednou rukou oprašujeme dítěti kalhoty od písku a druhou si u ucha držíme telefon, prostřednictvím kterého mluvíme s kolegyní o rozpočtu na další měsíc. Nebo píšeme na počítači pracovní e-mail a neustále očima těkáme k plotně, jestli se nám nepálí večeře. Přitom namáháme své oči, které musejí rychle zaostřovat na blízko a do dálky.

Uvádějí ty ceny na kabelkách stále menším písmem, nebo už špatně vidím?

Bohužel se každý z nás, ženy i muži, staneme ve věku nad 45 let presbyopem. Naše oči postupně ztrácejí pružnost a obtížněji zaostřují na blízké předměty, stejně jako rozostřený objektiv fotoaparátu. Nejedná se o nemoc a proti presbyopii (vetchozrakosti) neexistuje prevence. Je to přirozená součást procesu stárnutí oka.

Nejmodernějším řešením presbyopie (vetchozrakosti) jsou multifokální brýlová skla Varilux, která zajišťují čiré a ostré vidění na všechny vzdálenosti. Vždyť první multifokální brýlovou čočkou na světě byla právě Varilux!

Praktický módní doplněk

Multifokální brýle umožňují hladký přechod z vidění do dálky přes vidění na střední vzdálenosti, až po vidění do blízka. Můžete tak pohodlně sledovat televizi a přitom luštit křížovky. Svěřte se do rukou odborníka, Varilux specialisty, a získejte garanci 100% spokojenosti nebo výměny po dobu 30 dní.

Brýle navíc se vždy hodí!

Ve vybraných optikách navíc nyní můžete využít speciální akci. Dva páry brýlových skel Varilux za cenu jednoho. Další brýle se totiž vždy hodí! Ať už potřebujete jedny do kanceláře a druhé na sport, nebo toužíte po dvou odlišných designech. Vyberte si druhou módní obrubu, nebo vyzkoušejte sluneční či samozabarvovací brýle Varilux. Proč mít jen jedny brýle, když třeba náušnic, kabelek, bot a dalších módních kousků máme nespočet?

Najděte svého optika na www.varilux.cz.

Související témata:

Načítám