Hlavní obsah

Muži nemilují hodné manželky, ale potvory. Naučte se jí být!

Foto: Thinkstock

Konečně je tu způsob, jak ukázat mužům, co jste zač!Foto: Thinkstock

Reklama

Žen, které partner podvádí, nebo se s nimi rovnou rozvádí, je spousta. Přestože byly skvělými manželkami, matkami, hospodyněmi a kuchařkami, bylo to málo. Super manželky a super matky prý muži často mění za potvory. Proto sexuoložka a psycholožka Laura Janáčková zorganizovala kurz pro všechny příliš hodné ženy, aby se tam naučily, jak se právě takovou potvorou stát.

Článek

Ženy, jimž ztroskotal vztah, které jsou samy, které se topí ve smutku a neví, kde se stala chyba. S těmi se Laura Janáčková potkává až nebezpečně často. A přesně pro ně zorganizovala zážitkový kurz Jak se stát potvorou. „Potkávám se s nimi ve své ordinaci. Jsou to ženy, které se snaží být dobrými manželkami, matkami a milenkami. Často jsou to ty, které myslí víc na druhé než na sebe. Potvory takové problémy nemají. Potvory muži neopouštějí, za těmi právě odcházejí,“ vysvětluje Laura Janáčková, co ji k uspořádání kurzu vedlo.

Staňte se opět číslem jedna!

Podle ní je kurz určen všem ženám, kterým definitivně došla trpělivost s tím, že jsou neustále ty druhé. Které už nebaví, že chodí spát poslední, protože uklízejí rozházené hračky a narychlo žehlí manželovu oblíbenou košili. Už nechtějí svým kamarádkám říkat, že nemají čas jít do divadla, protože jim nemá kdo pohlídat děti nebo protože musí umýt okna.

„Je to kurz pro ženy, které chtějí vzít svůj život do vlastních rukou a jsou připraveny nechat se rozmazlovat,“ dodává Laura Janáčková. Podle ní se ženy během kurzu naučí být potvorami a také získají odpověď na otázku, jak od partnera získat briliantový prsten či kožich. I když je to myšleno tak trochu v nadsázce.

Foto: Thinkstock

Sebevědomá žena, která o sebe dbá, je jistě atraktivnější než nenápadná služka v koutěFoto: Thinkstock

Potvora není zlá, je jen šikovná

Podle Laury Janáčkové se ale ženy nemusí bát, že by z nich kurz učinil zlé a zákeřné mrchy, které muže jen využívají. „Potvora je charakterizována jako krásná, sebevědomá a úspěšná žena. Z hodné holky se nikdy nestane sobecká a vypočítavá mrcha. Díky kurzu může ale využívat umění být malou potvůrkou, kterou mají přece muži rádi,“ usmívá se Laura Janáčková.

Jednodenní kurz stojí 3450 korun a je rozdělen na tři části. V té první se účastnice s pomocí vizážistek, kosmetiček a stylistek zaměří na svůj vzhled:

  • Pochopí, že každá může být přitažlivá. Odhalí své přednosti, naučí se elegantně zamaskovat případné nedostatky
  • Bude jim navržena proměna, díky které získají svůj osobní styl
  • Mluvit se bude i o tom, co se mužům líbí, co pokládají za atraktivní a naopak

Druhá část kurzu je zaměřena na sebevědomí každé ženy. „Pod vedením zkušeného psychologa se zde ženy učí uvědomit si vlastní hodnoty a vytvořit z malého já své velké JÁ. Učí se poznat své reálné možnosti,“ popisuje Laura Janáčková.

Třetí část má název Být úspěšná a ženy by si tam měly uvědomit, co chtějí, jak si svůj život představují a jakých cílů by chtěly dosáhnout. Odborníci se zaměří především na následující:

  • Naučí ženy vytvářet správné strategie, díky nimž mohou dosáhnout svých cílů
  • Naučí je pravidlům neverbální komunikace, kterou mohou využít i v oblasti erotiky
  • Bude se mluvit o problémech v mužsko-ženské komunikaci, tedy o tom, jak je dobré s muži mluvit
  • Dozvědí se, jak konstruktivně řešit problémy a jak se nestát objektem manipulace

Samozřejmě nemůžete čekat, že během jediného dne změníte zcela svou osobnost. Díky kurzu byste ale měly každopádně zkrásnět, což zlepší vaše sebevědomí. Zároveň vám odborníci ukážou, kde jste doposud dělaly největší chyby, a poradí, jak se jich zbavit. Je to jednoduše první, ale zároveň velký krok k tomu, aby vás muži v životě zbytečně netrápili, tedy spíš abyste jim to už nedovolily.

Foto: Thinkstock

Z hodné ženy se zlá mrcha během jednodenního kurzu pochopitelně nestaneFoto: Thinkstock

Tip redakce:Ovšem pozor, ne jen ženy bývají obětí. I muži mohou trpěšt v područí svých protějšků. Přesvědčí vás o tom článek Ženy vyděračky aneb Jak se s nimi (ne)dá žít!

Proč to mají potvory snazší?

Je vážně dobrý nápad opustit roli hodné holky, a tak trochu „klesnout“ a stát se potvorou, byť malou? Opravdu muži potvory milují, nikdy je neopouštějí, ale naopak jim splní každé přání? „Samozřejmě ani svět potvor není zcela růžový, ani jim se nutně nemusí vyhnout nějaké životní trápení, ale mnohého jsou díky svým dovednostem a schopnostem ušetřeny,“ říká Laura Janáčková. Tím hlavním důvodem podle ní je to, že tyhle ženy umějí být sobečtější. Jednoduše umějí říct „ne“, nenechají se vmanipulovat do něčeho, do čeho se jim nechce. Umějí myslet na sebe. Ne že by partnerovi nevypraly či neuvařily, ale rozhodně nemají pocit, že to dělat musí.

Dosáhnou toho, že si jejich partner váží čehokoli, co udělaly. Když si denně pochutnáváte na pravém kaviáru, je přece jen otázkou času, kdy se vám přejí. Když ho ale budete konzumovat jednou za čas, bude to pro vás navždy výjimečná lahůdka. Stejné je to i s vyžehlenými košilemi, teplými večeřemi, vycíděným bytem a oddanou manželkou, která vždy poslušně čeká na gauči a rychle přepne na manželův oblíbený kanál.

Kurz z vás tedy neučiní mrchy, které si zotročí každého chlapa. Ani to není jeho cílem. Pomůže vám pochopit, o co mužům jde a jak se podle toho zařídit. Protože Muži chtějí partnerku, ne služku!.

A co vy? Umíte být někdy sobecké?

Reklama

Související témata:
Laura Janáčková

Načítám