Hlavní obsah

Muži snů rozpálí Prahu. Už v neděli

Foto: Chippendales.com

Chippendales vás přivedou do extáze!Foto: Chippendales.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pozor! Český statistický úřad hlásí nečekaný nárůst testosteronu v republice! Podle nejnovějších zpráv přijede co nevidět do Prahy nejslavnější skupina striptérů Chippendales a hrozí, že působením jejich rozpálených těl vzplane celé divadlo Hybernia! Proto naléhavě vyzýváme všechny ženy, aby hodily své ratolesti na krk babičkám, chlapy posadily před televizi a okamžitě přijely do Prahy. Hasit a bavit se!

Článek

3. října 2010 ve 20.00 hodin v pražském Divadle Hybernia vypukne nejerotičtější chlapská show, jaká kdy spatřila světlo světa. Skupina nejslavnějších amerických striptérů Chippendales opět zavítá do Čech, aby všem ženám, které se nebojí trochu odvázat, pořádně zamotala hlavu!

Ne, neumějí recitovat Shakespeara v původním znění, většina z nich patrně neumí ani opravit odpad v kuchyni a asi bych od nich raději nechtěla přivrtat poličku na zeď. Ale to je jedno, od toho tihle supermuži na zemi nejsou! Jsou tu proto, aby se usmívali, ukazovali své dokonale vypracované svaly, tančili jako šílenci a přiváděli vás tím vším do slastné extáze!

Chcete se o jejich show dozvědět více? Podívejte se na jejich bohatou fotogalerii v článku Show s nej chlapy světa. Půjdete?. A nenechte si ujít ani exkluzivní rozhovor s jedním z „Chippáků“ Kevinem Cornellem, ve kterém se přiznává, že ho ke striptýzu přivedla vlastní máma!

Foto: Chippendales.com

Na vlastní oči je můžete vidět v Divadle HyberniaFoto: Chippendales.com

Máte poslední šanci zakoupit si lístky! Jestli si chcete s kamarádkami v neděli udělat dámskou jízdu, kupte si lístky přímo on-line na www.ticketpro.cz. A také máte poslední možnost je vyhrát v naší soutěži – zbývají ještě dvě VIP vstupenky!

Výherkyně minulé soutěže se navíc podívají do jejich šatny. A to není jako ty upocené šatny fotbalistů po zápase, tihle hoši ji mají jako klícku (aby jim všichni ti ptáčci neulítli...) Už teď mohu prozradit, že se tam tajně vloudíme i s naší kamerou, takže se nemusíte bát, že byste o to nejzajímavější přišly!

Vstupenek je málo, není čas na hrdinství a žadonění partnerů o propustku. Kupte lístky, zavolejte kamarádkám a v neděli se uvidíme. V rozpáleném Divadle Hybernia na Chippendales!

Reklama

Související témata:

Načítám