Hlavní obsah

Chlap? Musí mít smysl pro humor!

Foto: Neopublic

Iveta Lutovská si získala přízeň divákůFoto: Neopublic

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S Českou Miss 2009 Ivetou Lutovskou jsem se setkala na jedné tiskové konferenci. Byla okouzlující, usměvavá, sebejistá... A tak mě hned napadlo zeptat se, jaké to je, když se jednoho dne krása stane vaší pracovní náplní.

Článek

Nevadí vám pracovat jako Miss?

Pracovní náplní jsou převážně módní přehlídky, focení apod., a to jsou věci, které jsem dělala i před soutěží. Takže můj život se změnil především tím, že se kolem mě „točí" více novinářů. Teď se k tomu přidaly i charitativní akce. Jsem ráda, že mohu svou účastí pomoci dobré věci.

Jaká byla soutěž krásy z vašeho pohledu? Vybavujete si, na co jste myslela, když při vyhlašování vítězky vyslovili vaše jméno?

Ten večer utekl tak rychle... Za svou výhodu jsem považovala svůj věk a s tím spojené zkušenosti. A negativa? Ani nevím, v tu chvíli se snažíte na sobě hledat jen pozitiva, abyste se neznervóznila ještě víc. Když mě porota zvolila „Tipem poroty", začala jsem si říkat, že když se líbím lidem v sále, mohla bych podobně působit i na diváky, kteří hlasovali. Doufala jsem, že bych mohla být v první trojce. A když jsem uslyšela své jméno, nemohla jsem tomu uvěřit a byla jsem šťastná.

Už před zahájením soutěže jste s úsměvem tvrdila, že vám na vlastním autě docházejí brzdy a nutně tak potřebujete nový stroj. Ze které ceny máte nakonec největší radost a proč?

Z každé ceny mám radost! Z dovolené do Thajska, protože jsem tam nikdy nebyla, z auta, protože je prostě krásné, z počítače a notebooku, protože můj se mi akorát rozbil, z poukázek na spotřebiče, boty, prádlo... Všechno to jsou krásné ceny, jsem za ně moc ráda a ještě jednou bych za ně poděkovala.

Miss World se blíží, v čem spočívá vaše příprava? Máte nějaké tajné zbraně, jak si podmanit porotu?

Na takovou soutěž se asi nedá připravit. Učit se nějaké fráze o světovém míru určitě nemá smysl! Jednoduše to nechám na osudu a budu prostě svá!

Foto: Neopublic

Autorka článku a Iveta LutovskáFoto: Neopublic

Od soutěže jsme se přesunuly k soukromému životu. Jaká je Iveta Lutovská jako člověk...

Co vy a nějaké koníčky? Najdete si v tom shonu čas sama pro sebe?

Ráda cestuji. Sem tam se věnuji nějakému sportu nebo navštívím posilovnu a jako každá žena si ráda občas zajdu na nákupy...:) Poslední dobou jsem pro sebe mnoho času neměla z důvodu pracovního vytížení, ale s přibývajícím sluníčkem a krásným počasím si ho už dělám častěji!

V čem podle vás spočívá krása ženy a jaké typy žen obdivujete?

Žena je tak krásná, jak se sama cítí. Svou krásu však dokáže potlačit tunou make-upu. Jinak obdivuji takové ženy, které jsou samostatné.

Využila jste někdy krásy ve svůj prospěch?

Nikdy! Dokonce se mi ani nikdy nepodařilo přemluvit policisty, abych nedostala pokutu.

Foto: archiv Ivety Lutovské

Iveta Lutovská se svým přítelemFoto: archiv Ivety Lutovské

Se svým přítelem Hynkem Radovanem jste bezmála osm let. Co máte ráda na mužích? Toužila jste někdy vyměnit si s ním roli?

Na mužích miluji smysl pro humor. Dosud jsem nikdy mužem být nechtěla, ale věřím, že až budu jednou na cestě na porodní sál, ráda si to s mužem na těch pár hodin vyměním!

V jedné řadě stojí A. Banderas, B. Pitt a G. Cloney, komu byste dala přednost a proč?

Žádnému - ani jednoho neznám osobně a soudit podle hereckých rolí?

V jednom z rozhovorů jste uvedla, že vaší nejoblíbenější historickou postavou je Kleopatra. Ztotožňujete se s ní?

Neztotožňuji se s ní, jen ji obdivuji za to, co dokázala a jak si podmanila Caesara a tím i celý Řím. Nic takového ale v plánu rozhodně nemám! :)

Říkáte, že kdyby nebylo genetiky, nemohla byste si dovolit čokoládu. Co vy a stravování? Dodržujete nějaký speciální jídelníček? Prozradíte nám svůj největší prohřešek v souvislosti se zdravým stravováním?

Svůj pravidelný režim ve stravování nemám. Jím, když mám hlad a co je zrovna po ruce (většinou je to rohlík s máslem). Ráda si i zahřeším. Tak třeba například včera jsem měla smažák, hranolky a dvojitou porci tatarky!

Máte nějaký sen, který jste si nesplnila?

Můj sen je mít zdravé děti, milujícího manžela, mít kolem sebe dobré přátele a být spokojená v práci - věřím, že tento sen se mi do budoucna splní!

Související témata:

Načítám