Hlavní obsah

Oblékněte se jako nejlépe placená modelka na světě. Zn.: Stylově, ale levněji!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Nenápadně, během pár let, vystoupala Kendall Jenner (22) na svých dlouhatánských nohách až na vrchol módního Olympu a dosáhla nejvyšších met modelingu. Je nejlépe placenou modelkou světa a ikonou s jedinečným stylem. Líbí se vám? Inspirujte se pěti modely, které v zimě nosí.

Článek

It girl a trendsetterka, to jsou dvě slova, která přesně vystihují Kendallino současné postavení. Dokázala se odtrhnout od klanu Karadashianů s lehce skandální pověstí, zcela se ponořila do budování vlastní kariéry a ze svého jména udělala samostatnou značku.

V módě se tahle dvaadvacetiletá hvězda nedrží zpátky a nebojí se to rozjet ve velkém stylu. Je přímo u zdroje a přesně ví, jaké jsou nejaktuálnější tendence a kterým směrem se bude módní svět ubírat. Ráda riskuje, předvádí i bláznivější kreace (protože není nic, v čem by vypadala špatně) a spolu se svými kamarádkami, taktéž supermodelkami Gigi Hadid (22), Bellou Hadid (21) a Carou Delevingne (25), určuje streetstylové trendy.

Silná pětka pro chladné dny

Našli jsme pět Kendalliných zimních modelů na každý den – jsou nositelné pro většinu žen a zároveň mají její pověstný šmrnc a rukopis. Nemusíte modelčin styl rovnou kopírovat, ale zkuste se inspirovat zajímavými kousky, kolem kterých byste možná v obchodě bez zájmu prošly, nebo by vás nenapadlo, jak je možné je neotřele a stylově kombinovat.

Look 1: leopard jinak

Leopardí vzor je pro mnohé téměř synonymem lacinosti nebo nevkusu. Nicméně – napravit mu reputaci není nic složitého. Stačí, když ho přihodíte k maximálně jednoduchým kouskům s jiným stylingovým nábojem. To znamená, že když si berete leoparda, zkuste místo elegance vsadit na něco drzejšího, rockovějšího, nebo naopak sportovního. Tento kontrast vytvoří zajímavý efekt a leopardí motiv se vám předvede ve zcela novém světle.

Foto: Profimedia.cz

Kendall vsadila na výrazný kabát v maxidélce a nechala ho vyniknout na pozadí obyčejné šedivé mikiny a černých slim kalhot. I doplňky se rozhodla ponechat v jedné barvě a výsledek vypadá skvěleFoto: Profimedia.cz

Klíčový kousek: nepřehlédnutelný kožíšek

Foto: Archiv firmy

Delší leopardí kabát, Chelsea28 (prodává Nordstrom), 3499 KčFoto: Archiv firmy

Look 2: hit do mrazů

Největším hitem letošní zimy jsou jednoznačně prošívané bundy obřích rozměrů (čím větší, tím lepší), takzvané puffer coat. Modelka šla ještě dál a pořídila si tento kousek v extra lesklém zlatém provedení. Aby se takhle výrazná bunda „netloukla“ se zbytkem outfitu, zvolila top v neutrálním odstínu a klasické černé kožené kalhoty – ty vyvážily siluetu a Kendall nevypadá nijak mohutně. Zajímavé doplňky v podobě šátku na krku a lakovaných polobotek skvělý model dovršily.

Foto: Profimedia.cz

Puffer je nejen maximálně aktuální, ale navíc vás zachrání i v těch nejsurovějších mrazech. Je to jeden z mála příkladů, kdy je módní věc také velmi praktická a pohodlná. Výrazné barevné modely jsou pro ty, kdo chtějí vyčnívat z davu a nebojí se zájmu kolemjdoucíchFoto: Profimedia.cz

Klíčový kousek: super bundička

Foto: Archiv firmy

Zlatá prošívaná bunda, Reserved, 1799 KčFoto: Archiv firmy

Look 3: krajková inspirace

Krajkové šaty jsou velmi romantické a ženské. Jen co si je obléknete, budete se cítit jako jemná a něžná víla. Určitě si je na sobě umíte představit v létě, ale v zimě podobné modely většinou visí v zapomnění ve skříni. Dejte jim šanci i ve studeném počasí. Stačí, když si k nim vezmete elegantnější kožíšek a kozačky nad kolena nebo ještě vyšší s minimálním podpatkem. Jehly už by mohly outfit trochu zjednodušit a „zlevnit“.

Foto: Profimedia.cz

Elegantní a zároveň moderní i hravý model. V podobné kombinaci se budete cítit velmi ženskyFoto: Profimedia.cz

Klíčový kousek: šaty jako pro vílu

Foto: Archiv firmy

Světlé krajkové šaty rovného střihu, Mohito, 899 KčFoto: Archiv firmy

Look 4: dokonalý velbloud

Znovu tu máme v hlavní roli kabát, ale tentokrát v luxusní barvě velbloudí srsti. Tento kousek nevyjde nikdy z módy a bude slušet opravdu každé ženě. Navíc je vhodný pro jakoukoliv příležitost a unosíte ho jak s lodičkami do divadla, tak i s teniskami k džínům. Vždy ale budete vědět, že vypadáte senzačně.

Foto: Profimedia.cz

Stejně jako Kendall doplňte plášť zajímavou pokrývkou hlavy. Čepice baker boy neboli kapitánky jsou stále velmi trendy a nejspíše tu s námi zůstanou ještě hodně dlouhoFoto: Profimedia.cz

Klíčový kousek: nestárnoucí plášť

Foto: Archiv firmy

Dlouhý vlněný kabát, Mango, 3999 KčFoto: Archiv firmy

Look 5: kapka extravagance

Uvolněný a zároveň velmi stylový outfit je poskládaný z objemné mikiny, kterou mimochodem můžete klidně sebrat i svému příteli, světlých džínů se schválně vysoce založenými nohavicemi a leteckou bundou s kožešinou. Třešničkou na dortu jsou pak absolutně průhledné nízké kozačky, ve kterých se rýsují síťované punčochy. Velmi odvážný a svěží tah. To je přesně ten říz, který přidává celému outfitu na aktuálnosti.

Foto: Profimedia.cz

Kendall neodolala a opět sáhla po zlaté bundičce. Vy si můžete klidně vybrat nějakou jinou, klidnější barvu a extravagantní průhledné boty vyměnit za vyšívané nízké kozačky nebo pár ve výrazných odstínechFoto: Profimedia.cz

Klíčový kousek: zářící aviatorka

Foto: Archiv firmy

Stříbrná letecká bunda s černým kožíškem, Missguided (prodává Asos), 1999 KčFoto: Archiv firmy

Jak se vám líbí styl Kendall Jenner? Zkusíte vytvořit podobné modely?

Reklama

Načítám