Hlavní obsah

Nákupy oblečení? On-line! Zapište si datum Nákupní jízdy

Foto: Redakce Proženy.cz

Foto: Redakce Proženy.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začněte nakupovat on-line! Přesvědčíme vás, že je to mnohem pohodlnější, máte na výběr více kousků a nemusíte u toho opustit pohodlí vaší sedačky. Navíc i ušetříte! Připravujeme pro vás totiž Nákupní jízdu s 25% slevou!

Článek

Když dojde na téma nákupů on-line, rozdělí se společnost na dva tábory. V prvním jsou ti, kteří kouzlu on-line klikání a brouzdání po stovkách produktů nenávratně propadli. Ti z druhého tábora si raději vše naživo osahají a vyzkouší. Přesvědčíme vás, že nákupy přes internet se vyplatí.

Největším strašákem při nakupování on-line je, že netrefíte velikost. Spousta internetových obchodů ale nabízí službu dopravy zdarma při koupi nad určitou částku. V tom případě si můžete objednat více velikostí, abyste si mohli v klidu domova vybrat, která vám padne lépe.

U některých e-shopů můžete dokonce narazit na dopravu i vrácení zboží zdarma, i když se chystáte nakoupit třeba jen za dvě stovky. Tuhle možnost máte právě u e-shopu About You. Kromě toho zde máte na zkoušení až 100 dnů, a co nebudete chtít, zašlete jednoduše zcela zdarma zpět.

Žádné fronty a lepší výběr

Co se týče kvality objednávaného zboží, když nakupujete u ověřených e-shopů nebo si vybíráte oblečení značek, které znáte, není se čeho bát. Navíc máte na internetu mnohem větší výběr – jak ze značek, tak i z jednotlivých kolekcí, protože ne vždy jsou celé dostupné v kamenných obchodech.

Foto: Redakce Proženy.cz

Nákupy on-line jsou o mnoho pohodlnější než v přelidněném nákupním centruFoto: Redakce Proženy.cz

Vyhnete se také frontám, zkoušení v kabinkách, kde je většinou divné světlo i zrcadlo, a tahání tašek po nákupním centru. Také můžete, díky porovnání cen vaší vysněné sukně nebo tenisek na různých e-shopech, ušetřit. Tak co, zařadíte se také do prvního tábora?

Na poslední týden v březnu pro vás máme totiž překvapení: Nákupní jízdu s Proženy.cz a on-line obchodem About You. Kdy? Nové boty, šaty nebo obojí budete moci kupovat on-line za výhodnější ceny od 22. do 31. března. Jakou slevu můžete čekat? Na téměř veškeré zboží bude platit sleva 25 %. Tu můžete využít ale i na 20 000 produktů, které již byly zlevněny. Už se těšíte?

Výhody on-line nákupů:

  • Můžete nakupovat kdykoliv a odkudkoliv -
  • Vyhnete se frontám a davům lidí -
  • Na zkoušení oblečení doma máte až 100 dní -
  • Můžete ušetřit, když porovnáte zboží na různých e-shopech -
  • U spousty e-shopů je doprava i vrácení zboží zdarma -
  • Na e-shopech najdete mnohem větší výběr než v kamenných obchodech -

Nakupujete on-line, nebo máte raději kamenné obchody?

Reklama

Načítám