Hlavní obsah

Náš chlap: Prsa, nebo zadek. Není to jedno?

Foto: Mona Martinů

Ženské tělo je celé krásné... když je souměrnéFoto: Mona Martinů

Reklama

Léto sice ještě nezačalo, ale teploty kulminují a kulminují a klimatizace jedou na plný výkon. Vaši mužští kolegové mají v tomto období sice ztížené podmínky a menší klid na práci, ale zato ideální možnost, jak si ověřit své preference.

Článek

Je to dost oblíbené, leč možná poněkud omšelé téma k diskusi, zda jsou muži horňáci, či dolňáci. Ani bych nedokázal odpovědět, kdo podobné informace sbírá, třídí a vyhodnocuje. Praktický efekt to nemá naprosto žádný a trochu mi to připomíná středověkou diskusi o tom, kolik andělů se vejde na špičku jehly. Maximálně to posiluje přesvědčení některých žen, že muži jsou jednoduchá, schematická a lehce čitelná stvoření, což se dá vědecky doložit například četbou některých článků na tomto webu.

Což o to, někteří z nás mužů jistě takoví jsou, nebo se tak aspoň tváří doma z taktických důvodů, ale já sám odmítám být s touto skupinou jakkoli spojován. A to i přesto, že mě jistá dáma v diskusi pod minulým článkem označila za primitiva, jelikož si prý pletu kouření s hulením.

Někdy si při čtení podobně vědecky pojatých článků stejnou otázku sice také položím, ale jinak si stále myslím, že preferováním pouze určité části bych se jen dost ochuzoval a omezoval.

Jsou určitě místa, která preferuji, ale současně se také sluší dodat, že neznám na ženském těle místo, které by se mi nelíbilo. A napsat, že jsem třeba prostředňák, asi také není úplně přesné. Řekl bych, že se to může lišit v závislosti na věku a životních zkušenostech. Že se člověk – muž narodí jako horňák, je asi zřejmé, pravděpodobně mu to vydrží přes pubertu a dál už to bývá variabilní. Potom může nastat přerod horňáka v dolňáka, což je jistě neškodné a zdraví prospěšné.

Třeba se pletu, ale domnívám se, že v posledních letech mají větší důvod ke spokojenosti horňáci. Jestli je to ovlivněno fastfoody, Facebookem nebo malým počtem hodin tělesné výchovy netuším, ale zadky nám nějak rostou.

Také jsem někde, ale už je to dosti dávno, zaregistroval jakýsi výzkum, který zjišťoval, kam směřuje první pohled muže při setkání se ženou. Pokud si to pamatuji správně, mělo, myslím, jít o oči. Tak to ale museli ten průzkum provádět v zimě. Na jaře a v létě je to, troufám si říct, jednoznačné.

A pak jde taky o ty velikosti. Většina odborníků a znalců z oboru oficiálně upřednostňuje minimální hodnotu 90. V tomto směru mám já trochu jiné nároky a jako vhodná míra mi připadá aspoň číslo 100 a výše. Zdá se vám to moc? Mám prostě rád, když jsou přednosti viditelné.

Pokud bych měl tudíž udělat nějaký závěr, nejspíše bych se zaškatulkoval jako momentální horňák, přičemž za příjemnou hranici pokládám velikost IQ 100.

Přeji vám krásné léto, ať už jsou vaše míry jakékoliv.

Reklama

Související témata:

Načítám