Hlavní obsah

Soutěž! Naše deníčkářky si hýčkáme!

Foto: Andrea Medňanská

Lence věnovala svou výhru její maminka OlgaFoto: Andrea Medňanská

Reklama

Spousta z vás si na ProŽeny.cz píše Deníček. Denně přibývají desítky nových záznamů. Těšíme se na ně, pročítáme je a moc rádi s vámi diskutujeme. Nicméně přišel čas, abychom vás také ocenili. Výherkyně naší velké soutěže si už užila svůj vysněný den. Co všechno jsme pro ni připravili?

Článek

I pro nás to bylo napínavé. Která z vás měla nejčtenější deníček za celý únor? Do čí zpovědnice chodíte nahlížet nejraději? Hlasy byly spočteny a zbýval už jen jeden telefonát. Kdo se to skrývá pod přezdívkou „okrayzlova"? Jaká bude její první reakce?

... a to je až v Praze?

Popravdě, reakce paní Olgy Krayzlové, naší nejpilnější deníčkářky, nebyla taková, jako bychom očekávali. Bydlí totiž u Ostravy a komplikovaný výlet do Prahy by pro ni byl naprosto nemyslitelný. „Tak já nevím, co teď," váhá paní Olga, „buď daruji výhru nějaké další deníčkářce, přeci jen se mezi sebou už poměrně dobře známe, nebo ji získá někdo z rodiny." Po krátké odmlce se rozhodla: Do Prahy pojede její dcera Lenka!

Pro všechny případy jsme Lenku vyzvedli přímo na nádraží. Společně jsme došli až do studia Bomton, kde měl Den plný péče proběhnout. Celá procedura měla čtyři části: péče o pleť, peeling, manikúra a vlasová kúra.

Foto: Andrea Medňanská

Koupel v čokoládě je příjemná a voňaváFoto: Andrea Medňanská

A jde se hýčkat!

Začneme u obličeje. Vizážistka Lence pleť nejprve vyčistila, jemnou masáží uvolnila a potom speciální technikou vhánění koncentrovaného kyslíku do hloubky vyčistila póry. Následovalo jemné nalíčení a mohlo se pokračovat. Teď přišlo na řadu to nejsladší tajemství. Čokoládový peeling a koupel v čokoládě! Koupelové přísady včetně čokolády Lenčino tělo dokonale prohřály.

Naše pozornost se teď přesune na nehty. Manikérka na Lenčiny nehty nanesla celkem šest vrstev laku: ozdravný, vyživující a barvicí lak. Máme hotovo a můžeme na poslední část procedury - vlasovou kosmetiku. Lenka má dlouhé do černa barvené vlasy. Stěžovala si, že se jí od kořínků brzy po umytí mastí a že má suché konečky. V kadeřnickém salonu studia Bomton si tedy užila další hodinu relaxace, kdy jí kadeřnice příjemnou masáží do vlasů nanášela léčebné přípravky.

A máme hotovo

Šest hodin luxusního hýčkání má Lenka už za sebou. A jaké jsou její reakce? „Maminko, děkuju ti!" ozývá se v telefonu, když Lenka po celé proceduře volá mamince Olze. Lenka své zážitky z celého dne napsala do maminčina Deníčku. Její záznam si můžete přečíst zde.

První velká soutěž s Deníčky už tedy skončila. Už teď se ale těšíme, až budeme moci v některých našich dalších soutěžích ocenit i další z vás!

Reklama

Související témata:

Načítám