Hlavní obsah

Nastartujte hubnutí očistou těla!

Foto: Shutterstock.com

Než začnete hubnout, měly byste pročistit své těloFoto: Shutterstock.com

Reklama

Konečně zhubnu a budu žít zdravě! Pokud je toto i vaše novoroční přání, pak pro vás máme skvělou novinku a radu. Nastartujte proces hubnutí a zdravého životního stylu očistou těla. Pomocníkem vám bude rostlinné uhlí, které umí doslova divy!

Článek

Rostlinné uhlí je zázračné! Nejenže připraví vaše tělo na vysněné zhubnutí, ale zbaví vás i škodlivých látek, kterým se prostě nevyhnete. Je určené pro všechny z nás, které se často pohybují ve znečištěném prostředí, užívají léky, nedodržují správnou životosprávu, někdy nadměrně konzumují alkohol nebo kouří. Zkrátka toto vše zapříčiňuje, že se nám ukládají v těle toxické látky, se kterými se organismus neumí sám vypořádat a látky se v něm hromadí. To se může projevovat sníženou imunitou a kondicí, zhoršením stavu pleti i vlasů, vznikem alergií, problémy se zažíváním atd. Z těchto důvodů je nutné tělo detoxikovat. A to právě rostlinné uhlí umí!

Rostlinné uhlí a jeho účinky

Proč právě uhlí? Aktivované rostlinné uhlí je přírodní látka, která na sebe navazuje toxické látky a pomáhá tak k přirozené očistě organismu. Má absorpční vlastnosti, tedy zjednodušeně řečeno, funguje jako suchý zip - toxiny na sebe nabaluje a odvádí z těla ven. Přitom ale neodvede tělu prospěšné živiny, vitaminy či minerály. Má také ochranné vlastnosti - pokrývá vnitřní povrch trávicího ústrojí a chrání jej před dráždivými účinky některých složek potravy. Pomáhá tak nejen k přirozené očistě organismu, ale i ke správné činnosti střev a k vytvoření příznivého prostředí pro vstřebávání důležitých živin z přijaté potravy a kromě toho je užitečné i při odstranění problémů spojených s nadýmáním a zažívacími obtížemi. (Rostlinné uhlí z řady Dr. Bergmann Pharma zakoupíte v lékárně v balení po 20 kapslích za 49 Kč.)

Kdy tělo čistit?

Abyste udržely své tělo v kondici, je vhodné detoxikovat jej dvakrát ročně. Ideální čas je po vánočních svátcích, které jsou spojené s konzumací těžkých tučných i sladkých jídel a většího množství alkoholu, nebo na jaře, kdy tělo potřebuje očistit a odlehčit od všech škodlivin získaných během zimy. Cítíte-li se unavená a oslabená, příčina vašich obtíží může být právě v nedostatečné detoxikaci vašeho těla. Nastartujte své tělo k vyšším výkonům. Právě teď!

Reklama

Související témata:

Načítám