Hlavní obsah

Návštěva v bytě, který zařídili za 180 tisíc!

Foto: Home&Lifestyling, J. Bursík

Byt není zařízen nákladně, zato však s citem a vkusemFoto: Home&Lifestyling, J. Bursík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podívejte se, jak hezky, a hlavně levně dokázala majitelka zařídit svůj byt. Veškeré vybavení ji přišlo na 180 tisíc korun!

Článek

Také máte pocit, že jste přišli do pěkného domečku? My ho tedy rozhodně měli. Ale věděli jsme, že se nejedná o rodinný domek, nýbrž o byt v novém činžovním domě v Říčanech. Je to ideální bydlení pro mladou rodinu či bezdětný pár, protože dispozice 2 + kk s celkovou plochou 55 metrů čtverečních by vícečlennou rodinu těžko uspokojilo. Pocit rodinného domku navozuje prostorná terasa čítající celých 80 metrů čtverečních! Na ní můžete trávit dny a večery, grilovat a sedět s přáteli. Révoví na dřevěné pergole poskytuje blahodárný stín a vytváří potřebnou intimitu.

Foto: Home&Lifestyling, J. Bursík

Terasa je prostorná a dobře se tu odpočíváFoto: Home&Lifestyling, J. Bursík

Kouzlo starých časů

Druhý dojem z bytu je, že je vám v něm neskutečně dobře, je v něm pozitivní energie. Možná proto, že v něm nenajdete luxusní vybavení, designový nábytek ani supermoderní spotřebiče. Je v něm kouzlo starých časů. Majitelka, paní Yvette, umí jako interiérová návrhářka kombinovat věci, má cit pro vyváženost a nebojí se výrazných barev ani vzorů. „Mám ráda originalitu a levná řešení,“ vysvětluje designérka, která žije střídavě v Čechách a v Německu. Tento byt si pořídila s tím, že ho bude příležitostně využívat, případně ho pronajme. Veškerý nábytek, který v bytě je, buď pořídila v IKEA, nebo jej levně získala a vlastnoručně zrenovovala.

Foto: Home&Lifestyling, J. Bursík

Zátiší s křeslem doplňuje tapeta na stěně. Interiér tak působí útulně a netuctověFoto: Home&Lifestyling, J. Bursík

Foto: Home&Lifestyling, J. Bursík

Obývací pokoj je originální, vzdušný a útulný. Na výmalbu použila majitelka čisté přírodní pigmenty, z nichž se dá smícháním s pojidly a mramorovou moučkou vyrobit strukturaFoto: Home&Lifestyling, J. Bursík

Foto: Home&Lifestyling, J. Bursík

Kuchyň je prostá, ale funkčníFoto: Home&Lifestyling, J. Bursík

Foto: Home&Lifestyling, J. Bursík

Jídelní stůl s „designovými“ židlemi. Stůl je udělán na zakázku, židle pocházejí z blešákuFoto: Home&Lifestyling, J. Bursík

Foto: Home&Lifestyling, J. Bursík

Tlumené barvy jsou uklidňující, ale nepůsobí studeněFoto: Home&Lifestyling, J. Bursík

Skříň z překližky

„Yvette nevadí kupovat použité věci, jsou levné, plně funkční a výborně slouží. Když se rozbijí, s lehkým srdcem je vymění,“ říká o majitelce její kamarádka Jana Niklová.

Vstupujeme do úzké předsíně. Majitelka do ní vymyslela předsíňovou skříň. Je vyrobena z překližky, kterou vlastnoručně namalovala. Barevně ladí s barvou dlažby a stěnami, vše je v jednom tónu a prostor to opticky zvětšuje.

Foto: Home&Lifestylig, J. Bursík

Předsíň je laděna do teplé béžové. Líbilo se nám i praktické řešení dalšího úložného prostoru. Většinu věcí má majitelka v komoře, která je součástí bytuFoto: Home&Lifestylig, J. Bursík

Okouzlí vás detaily

Ústředním prvkem obývacího pokoje je sedací souprava se dvěma křesly v designu, jež frčel v čase našich babiček. Interiér zdobí závěsy, křišťálový lustr a zrcadlo nad stolem. Stůl doplnila židlemi, každá ve stylu à la originál. A vůbec to nevadí. Detaily a nezahlcenost nábytkem je to, co vás okouzlí a nechá vyniknout výrazné dekoraci a čalounění.

Foto: Home&Lifestyling, J. Bursík

Terasa s průhledem do obývacího pokoje. Na první pohled k sobě patříFoto: Home&Lifestyling, J. Bursík

Pračka za 62 korun

Ložnice je opět originální, zařízená ve stejném duchu. Šatní skříň je potažena tapetou, v barevném tónu stěn a doplňků. Prostor oživují noční stolky a lampičky v rozdílném designu. Koupelna je laděna do smetanově bílé barvy, pro koupelnové doplňky, koše a zrcadlo zašla majitelka opět do obchodu s levným nábytkem. Unikátní je pračka, paní Yvette ji pořídila přes aukční portál za „celých" 62 korun! A pere jako divá.

Foto: Home&Lifestyling, J. Bursík

Koupelna s pračkou. Pračka a police jsou vtipně zakryty bílou roletouFoto: Home&Lifestyling, J. Bursík

Foto: Home&Lifestyling, J. Bursík

Umyvadlo značky perfecto design je z internetového obchoduFoto: Home&Lifestyling, J. Bursík

Jak se vám líbí její originální bydlení?

Načítám