Hlavní obsah

Nečekejte na jaro! Barvy vám budou slušet i v zimě

Foto: Vlado Kníž

Barvy byste neměly vynechávat ani v ziměFoto: Vlado Kníž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Černá, šedá a zase ta černá… Také se vám začínají všechny ty ponuré odstíny zajídat? Nečekejte až na jaro, a noste barvy už teď! Ukážeme vám, jak je zařadit do šatníku. Decentně i trochu zběsile :-).

Článek

Jakmile přijde podzim, z ulic se jako mávnutím kouzelného proutku začnou vytrácet barvy. Proč se ale v zimě orientovat jen na tlumené odstíny, když je pošmourno všude kolem vás? Nechte se inspirovat barevnou módou, kterou si vyzkoušela čtenářka Hanka.

Zn.: pro odvážné!

Zářivě žlutá je zkrátka nepřehlédnutelná, a co teprve na kalhotách! Stylistka Iva k nim navíc vybrala svetřík v podobném odstínu, ze kterého nechala vykukovat army košili. Pokud se v barvách přece jen tolik necítíte, začněte třeba jen se svetříkem.

Foto: Vlado Kníž

Na foto: košile (H&M, 899 Kč), svetr (H&M, 999 Kč), šála s třásněmi (H&M, 999 Kč), šedá šála (Reserved, 499 Kč), náramek (Mohito, 299 Kč), kalhoty (Reserved, 899 Kč), boty (Aldo, 2599 Kč)Foto: Vlado Kníž

Sázka na jednu barvu

Vsadit můžete i na jeden kus oblečení, jako v případě tohoto červeno-vínového kabátku. Čtenářka Hanka si ho vyzkoušela společně s černou sukní a legínami.

Foto: Vlado Kníž

Na foto: kabátek (H&M, info o ceně v obchodě), šála (New Yorker, 199 Kč), košile (Mohito, 599 Kč), sukně (Mohito, 699 Kč), legíny (H&M, 799 Kč), mini kabelka (New Yorker, 249 Kč), boty (Mohito, 1099 Kč)Foto: Vlado Kníž

Stylové i hřejivé

Jak se zahřát během chladných zimních dnů a zároveň vypadat skvěle? Oblečte se po vzoru naší Hanky do barevné bundy s kapucou. Stylistka Iva k ní vybrala ještě vtipného kulicha v barvě a krémový delší svetr.

Foto: Vlado Kníž

Na foto: kalhoty (Promod, 499 Kč), svetr (Reserved, 749 Kč), bunda (Reserved, 699 Kč), náhrdelník (H&M, info o ceně v obchodě), čepice (Reserved, 249 Kč), boty (Reserved, 2299 Kč)Foto: Vlado Kníž

Vínová + modrá = módní zásah

Spojení, které jde krásně dohromady, je kombinace modré a vínové. Propínací svetřík zdobí barevné přechody, které jsou tolik trendy, k puntíkatým úzkým džínům stylistka zvolila svůdné vínové boty na podpatku.

Foto: Vlado Kníž

Na foto: džíny (H&M, 899 Kč), košile (H&M, 799 Kč), svetr (Mohito, 649 Kč), boty (Aldo, 2599 Kč), šedý svetr (New Yorker, 859 Kč), hodinky (New Yorker, 109 Kč)Foto: Vlado Kníž

Vybarvené doplňky

Že si bez černé barvy nedokážete představit jediný den? V barevném provedení zvolte alespoň doplňky. Stylistka Iva Hanku oblékla do černých šatů, krátké bundičky a pohrála si s detaily. Super tipem jsou barevné punčocháče!

Foto: Vlado Kníž

Na foto: šaty (Lindex, 999 Kč), punčocháče (Lindex, 299 Kč), boty (Aldo, 2599 Kč), šátek (Promod, 349 Kč), bunda (Promod, 1299 Kč), rukavice (Lindex, 399 Kč), peněženka (Lindex, 399 Kč)Foto: Vlado Kníž

A jak je na tom s barvami váš šatník? Napište nám!

Styling: Ivana Pražáková

Vizáž: Ilona Rubešová (SURFACE, profesionální škola vizážistů)

Děkujeme galerii Jiří Švestka Gallery (Biskupský dvůr 6, Praha 1 – výstava Plameny mi rosily zrak, autor Jan Vytiska) za poskytnutí prostoru k focení!

Související témata:

Načítám