Hlavní obsah

Nej trendy ze světa Beauty & Spa? Už v pátek!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výstaviště PVA Expo Praha v Letňanech bude tento pátek a sobotu hostit událost, kterou si snad žádná žena nemůže nechat ujít. Výstavní sály totiž v rámci veletrhu World of Beauty & Spa zaplní nejnovější trendy ze světa kosmetiky, účesů, wellness a celkové péče o tělo. Program je letos opravdu nabitý! Co všechno na vás čeká?

Článek

Zajímáte se o nejnovější trendy ze světa krásy a wellness? V tom případě nemůžete chybět na jarním veletrhu World of Beauty & Spa 2012. Uskuteční se již tento pátek a sobotu (2. a 3. března) na výstavišti PVA Expo Praha – Letňany. Začíná se už v deset hodin ráno, a to hned mistrovstvím České republiky v nail artu!

Jedna show za druhou

V průběhu obou výstavních dní budete mít možnost nahlédnout do dílen současných hvězd ve světě vlasové péče, kosmetiky i relaxace! Čeká na vás například vyhlášení dalšího ročníku úspěšné kadeřnické soutěže o sto tisíc korun, kdy téma předvedou mistři oboru Blanka Hašková, Jan Hlaváček i Martin Loužecký. Nebude chybět ani týmová soutěž vizážistů Luxury Lady a přehlídka líčení z rukou Pavla Bauera či Štěpánky Podroužkové.

Své kadeřnické kreace zase předvede Romana Topinková. A novinky ze světa módy? Těšit se můžete na soutěž Diamond Fashion Designer. TOP designer Pavel Jevula předvede modely z netradičních materiálů během přehlídky v rámci semifinále soutěže Creative Image Team – ELECTRIC CITY. Ujít si nenechte ani sobotní soutěž ve fotomake-upu, šest finalistů ztvární téma Lolita! V ten samý den navíc proběhne i proměna čtenářky ProŽeny.cz, o kterou jste mohli s námi soutěžit!

I program jarní akce bude pořádně nabitý!

Zdravý životní styl? Jste tu správně!

V několika saloncích bude probíhat bohatý celodenní program věnovaný nejnovějším zkrášlovacím metodám, anti-aging péči, relaxaci a regeneraci. Nebudou chybět ani nabídky a ukázky řady masáží, aromaterapie, relaxačních, regeneračních a detoxikačních metod pro prevenci zdraví, harmonie, krásy a duševní pohody.

Jak je vidět, na veletrhu World of Beauty & Spa se nudit vlastně ani nemůžete. Program je přímo nabitý! Jeho konkrétní program včetně přesných časů najdete na www.worldofbeauty.cz. Tak na viděnou už v pátek a sobotu!

Související témata:

Načítám