Hlavní obsah

Nejčastější slevy v únoru? Vedou mazlíčci všeho druhu

Foto: hedgehog94, Shutterstock.com

Foto: hedgehog94, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Listujete jedním z prvních únorových slevových letáků a zajímá vás, které zboží se vyplatí koupit? Tenhle měsíc sází na lásku, sex, děti a zvířátka!

Článek

Únor je prvním z klidnějších nákupních měsíců po šrumci kolem předvánočních a vánočních nabídek i následného novoročního slevového šílenství. Neznamená to ale, že by si na vás obchodníci nic nepřipravili. Ostatně tento měsíc má svoje téma – svatého Valentýna. „Únor je měsícem, kdy se obchodníci zaměřují víc na slevy pro dospělé – děti si své dárky vybraly o Vánocích, tak je třeba myslet i na sebe a své partnery – to už v rámci Valentýna,“ vysvětluje Petr Miklík z nákupního rádce Kupi.cz.

Svatý Valentýn

Poté, co skončily vánoční žně, vychází na obchodním nebi svatý Valentýn. Obchodníci vás chtějí i pomocí slev „dotlačit“ k tomu, abyste své milé nezapomněli v tento den obdarovat. Slevové letáky proto přetékají nejen srdíčky, ale promýšlejí oslavu lásky do nejmenších detailů. „V únoru prodejci ve slevových akcích upozaďují pivo a nahrazují je bílým a červeným vínem, doplňují hojnou nabídkou čokolády, sladkostí a květin, ale nebojí se přidat ani výhodné ceny za kondomy nebo lubrikační gely,“ říká Petr Miklík.

Valentýnské slevy:

Bonboniéra Merci 250 g – běžná cena je 119,78 Kč, teď ji seženete nejlevněji za 79,90 Kč.

Čokoláda Studentská pečeť Orion 180 g – běžně ji koupíte za 61,20 Kč, v akci je teď již od 25,90 Kč.

Pralinky Lindor Lindt 200 g – běžně stojí 163,47 Kč, v akci je nyní i za 95 Kč.

Kondomy Primeros 12 kusů – běžná cena je 186 Kč, nyní v akci již od 139 Kč.

Nevíme, jestli obchodníci promýšlejí i případné následky přívalu romantiky nebo je to náhoda, ale v únoru jsou také velmi časté i nabídky na potřeby pro kojence a batolata – velmi často najdete ve slevách přebalovací podložky, kojenecké láhve a další výbavu. Možná to je ale také tím, že si obdarovávání na Valentýna neschováváte jen pro své partnery, ale nezapomínáte ani na své milované ratolesti.

Foto: Roman Tiraspolsky, Shutterstock.com

Únorové slevy pamatují z velké části i na Valentýna, tedy svátek zamilovanýchFoto: Roman Tiraspolsky, Shutterstock.com

Krmivo pro kočky a psy

V únoru nejsou ale jen romantické slevy – velmi často myslí i na krmivo pro domácí mazlíčky. Můžete oponovat, že i láska ke zvířatům se může oslavit, ale asi to bude mít jiné příčiny. „Možná je to i tím, že začíná výstavní sezona psů, takže někteří majitelé mohou volit kvalitnější stravu, aby se vylepšil vzhled psa – především kvalita srsti, na které se kvalita stravy ukáže nejvíce. Zároveň se zpravidla na jaře rodí nejvíce štěňat, takže i pro období březosti mohou majitelé sáhnout po lepším krmivu. Z našich zkušeností vyplývá, že slevy na krmivo mají větší smysl v prvním pololetí roku,“ konstatuje Martin Pučálka z firmy Krmiva Pučálka.

Slevy na krmivo pro mazlíčky:

Kapsičky pro psy Pedigree – běžná cena za kapsičku po 100 g je 11,80 Kč, v akci je můžete koupit už od 5,79 Kč (pokud koupíte balení po 24 kusech, tedy 24 x 100 g).

Kapsičky pro kočky Felix Purina – běžná cena za kapsičku po 100 g je 13 Kč. Ve slevě ji můžete mít již od 6,80 Kč (pokud koupíte balení po 44 kusech).

Kapsičky pro kočky Perle Gourmet Purina – běžná cena za kapsičku po 85 g je 16,30 Kč, v akci ji můžete koupit od 9,79 Kč (pokud koupíte balení po 12 kusech).

Foto: Ashley Randall, Shutterstock.com

Chcete ušetřit za krmivo pro domácí mazlíčky? Únor je vaším měsícem!Foto: Ashley Randall, Shutterstock.com

Podpora novoročních předsevzetí

Obchodníci se v únorových slevách také snaží rozdmýchat ve vás zbytky předsevzetí, že budete hubnout a jíst zdravěji. Asi věří, že když se k vám zdravé potraviny dostanou za lepší cenu, tak vás to podpoří.

Slevy ve zdravé výživě:

Nápoj kokosový Alpro Soya 1 l – běžná cena je 68,23 Kč, nyní ho můžete koupit od 54,90 Kč.

Müsli Mysli na zdraví Emco 750 g – běžně stojí 55 Kč, teď ho seženete už od 34,90 Kč.

Sójový dezert Alpro Soya 125 g – běžně stojí 23,40 Kč v aktuálních akcích ho můžete koupit od 17,90 Kč za 125 g.

Jaká únorová sleva nejvíc potěšila vás?

Reklama

Načítám