Hlavní obsah

Jak dopřát partnerovi nezapomenutelný valentýnský sex? Dělejte, po čem touží a darujte mu sama sebe

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Extra romantické milování… Lépe den svatého Valentýna oslavit nemůžete! Připravte partnerovi sexy překvapení, které vyváží všechno, co by mohl dostat jako dárek z lásky. Sebe!

Článek

Když se americký psychoterapeut a sexuální poradce Ian Kerner vyjadřoval pro portál Women’s Health k otázce romantického sexu, nechal se slyšet, že všechno klíčové začíná i končí u postele, tedy v ložnici.

Ukliďte a vyzdobte postel

Podle Kernera byste měli uklidit nepořádek, který vůči sexu působí rušivě. Pak vystavte pár romantických fotografií vás dvou a po posteli a okolo ní pohoďte pár měkkých a pohodlných polštářů. Když navíc přidáte i plátky růží (mohou být z textilu) nebo hedvábný přehoz přes postel, máte body k dobru. Ale pozor, tím výzdoba končí. Romantický sex netvoří ani tak prostředí, květiny, jídlo nebo dárky!

„Opravdu důležité je umožnit partnerovi, aby si sex užil, a popřípadě se svěřil se svými přáními. Ukazuje to na vaše nadšení a empatii. Velmi intimní záležitost,“ myslí si Ian Kerner a dodává, že co se týče předehry, je čas zkusit něco nového.

Foto: oneinchpunch, shutterstock.com

Dělejte, co mu jen na očích uvidíte. Buďte si jistá, že na to nikdy nezapomeneFoto: oneinchpunch, shutterstock.com

Zařaďte méně používaný prvek

Vše, co musíte udělat, je prokázat trochu více úsilí než normálně. Experimentujte s vtipnou sexuální hračkou, věnujte druhému smyslnou masáž, připravte vřelou, společnou koupel a soustřeďte se na to, aby měl partner pocit, že po něm skutečně toužíte.

Toho můžete dosáhnout i s radou jiného odborníka, tentokrát Glenna Wilsona z londýnského Institutu psychiatrie, který doporučuje v podobně výjimečné romantické dny vsadit právě na smyslné vodní hrátky. Uvádí totiž, že mnoho mužů má rádo, když je žena koupe. Navíc jeden větší průzkum sexuálního chování provedený v USA odhalil, že muži zbožňují, když jsou u toho ženy přirozené, uvolněné, dávají najevo vřelost a jsou vášnivé.

Šeptejte mu smyslné věci

„Protože vaše tělo působí jako spouštěč, oblékněte se co možná nejméně – kalhotky a nic jiného. Pak svlékejte muže, a až bude ležet ve vaně, pohoupejte nad ním na okamžik svými ňadry, ale nenechte ho, aby se jich dotýkal. Celého jej omývejte a udělejte erotickou zastávku na jeho intimních partiích,“ zní doporučení tohoto uznávaného odborníka, podle kterého je klíčové i mluvení na partnera. Pochvalte mu jeho penis – to ho může neskutečně povzbudit, ač je zkušený sebevíc.

Foto: Kaspars_Grinvalds, shutterstock.com

I špitání smyslných slovíček mu bude působit neuvěřitelné blahoFoto: Kaspars_Grinvalds, shutterstock.com

Stále se chovejte romanticky

Zároveň se hodně líbejte. Nejen Glenn Wilson totiž uvádí, že líbání a laskání ústy patří k tomu, co muži nejvíce očekávají a po čem touží. Určitě zabodujete i poté, co před milencem začnete, byť jen krátce, masturbovat. Na tenhle odvaz jen tak nezapomene.

V mezičase, kdy třeba bude nutné trochu zbrzdit jeho orgasmus, dýchejte na každý kousek jeho těla, ale nedotýkejte se jej jazykem ani rukama (zvolte například boky, tam je mužské tělo velmi citlivé). To udrží vzrušení na vysokém stupni, aniž by to znamenalo riziko předčasného vyvrcholení. Pak už vám nic nebrání v tom, přivést partnera k bouřlivému orgasmu. Po něm mu darujte ještě něco…

Připravte ten nejlepší dárek

Zakončení sexu, tedy dohra, dokáže podle sexuologů znovu zesílit mezi milenci pouto lásky. Je to čas vhodný pro vzájemné lichotky a dodávání sebevědomí. Kdy jindy tomu věnovat pozornost, když ne na den svatého Valentýna? Poslouchejte hudbu, nalejte si skleničku vína, povídejte si a mazlete se. To je pro druhého ten největší dar ze všech. Váš čas, pozornost a zájem.

Reklama

Načítám