Hlavní obsah

Nejčastější výmluvy, které nám brání v hubnutí, a jak se jich navždy zbavit

Foto: Shutterstock.com

Netrapte se kily navíc, zbavte se jich!Foto: Shutterstock.com

Toužíte po hezčím těle, být v kondici a zdravě se stravovat, ale ke změně životního stylu vám brání kopa vlastních výmluv? Přečtěte si pět nejčastějších důvodů, proč se do hubnutí nepouštíme, a také rady, jak na výmluvy vyzrát.

Článek

Ono totiž často stačí změnit životní styl jen lehce a obrat k lepšímu se dostaví velice rychle.

Nemám čas

Pokud se cítíte zavaleni povinnostmi, rodinou, prací a čas „pouze pro sebe“ nenacházíte, zaměřte se na plánování. Organizace času vám pomůže získat přehled o tom, jak s ním nakládáte. Ve druhém kroku zařaďte do svého denního režimu pohyb v jakékoliv podobě a naplánujte si přípravu zdravého jídla třeba na několik dní dopředu. Pokud vám plánování není vlastní nebo vám nejde, nevěšte hlavu. Prodietix Slim jídla se dají snadno a rychle připravit za pár minut.

Foto: Prodietix.cz

Hubnutí s Prodietix je snadnéFoto: Prodietix.cz

Už jsem to zkoušela, a nepovedlo se to

Každému vyhovuje jiný způsob hubnutí, ale vždy je dobré mít na paměti, že hubnout zdravě nepůjde ze dne na den. Nabrání váhy také nějakou dobu trvá. Začněte raději pomalu a berte hubnutí jako postupnou změnu životního stylu. Zaměřte se nejen na číslo na váze, ale hlavně na celý proces. Budete se cítit lépe, budete sami se sebou spokojenější, poroste vám sebevědomí a zlepší se i zdraví. Kruh se tím jednoduše uzavře.

Rychle zhubnu, ale vždy znovu přiberu

Dieta je pouze startovacím můstkem, který vám pomůže redukovat váhu, nicméně pro trvalý účinek je nezbytné upravit stravovací režim. Proto Prodietix připravuje uživatele na přechod do režimu, kde si váhu mohou udržet. Je to dáno tím, že se naučíte pravidelně jíst zdravou stravu i mít dostatečný pitný režim. Také samotný koncept hubnutí, kdy postupně navyšujete množství sacharidů ve druhé a třetí fázi diety vám pomůže si shozená kila udržet. Lze využít i nabídky výživového poradenství po dietě. Jídelníček je možné doplnit o produkty z řady Prodietix Balance. Tyto produkty jsou určeny především pro snadné udržení váhy.

Foto: Prodietix.cz

Prodietix Balance vám pomůže si váhu udržetFoto: Prodietix.cz

Nemám pevnou vůli

S pevnou vůlí se nerodíme, je potřeba si ji vypěstovat. Pokud vám dělá problém dodržování nastaveného režimu a vaši vůli „přemůže“ noční touha vyjídat ledničku, je potřeba se zaměřit i na psychiku. Ano, změna režimu je především o hlavě. Nicméně pokud vidíte brzy výsledky, tak to je nejlepší vzpruha pro vaši vůli a není tak těžké si ji dlouhodobě udržet. Rychlá redukce je právě jednou z velkých devíz Prodietix diety.

Nedovolí mi to nemoc

Pokud chcete zhubnout, ale trpíte chronickým onemocněním nebo jste po úrazu, nemusíte házet flintu do žita. V tomto případě je dobré se poradit s vaším lékařem a najít správného odborníka, který bude celý proces hlídat za vás. Pokud vás provází strach, že vám sport či změna stravování přitíží, nebojte se o něm mluvit. Odborník by vám měl umět poradit a hubnutí individuálně přizpůsobit vašim potřebám a zdravotnímu stavu. Zavolejte na zákaznickou linku Prodietix, kde vám poradí, jak postupovat dál.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Proženy.cz.

Načítám