Hlavní obsah

Nejčerstvější módní trendy odtajněny! Začněte je nosit dříve než ostatní!

Foto: Eva Malúšová

S námi budete v módě vždy o krok napřed!Foto: Eva Malúšová

Reklama

Snažíte se držet krok s módou? My bychom vám doporučili úplně jinou strategii. Získejte náskok a začněte nosit trendy, o kterých nemají ostatní ještě ani potuchy! S pěti z nich vás právě teď seznámíme!

Článek

Přemýšleli jsme, jestli si je nenecháme jen pro sebe. V rámci oslav prvního dubna jsme ale vyměkli a rozhodli se, že vás do světa nejmódnějších trendů přece jen zasvětíme. Po kterém oblečení bude největší sháňka?

Forever young

Růžová je nová černá! Pokud si chcete udržet mladistvý vzhled (a upřímně, kdo by nechtěl?), rozhodně s ní nešetřete. Druhým trendem, který byste měly začít brát vážně, jsou hravé motivy. Pakliže by se vám poštěstilo ukořistit cokoli s prasátkem Peppou, máte vyhráno. Výhodu přitom mají rodiče předškoláků. Až příště povedete potomka do školky, vysledujte, jestli některá z holčiček nemá kabelku nebo kšiltovku s prasátkem. A smlouvejte!

Foto: Eva Malúšová

Dětské motivy a růžová! Lepší způsob, jak omladit šatník, neexistuje!Foto: Eva Malúšová

Probuďte v sobě šelmu

Jedno zvířátko, a dost? Pusťte toto zastaralé pravidlo z hlavy a vrhněte se do módní divočiny! Vždyť co se hodí k leopardím kalhotám lépe, než stejně laděná halenka? A stejně bychom mohli pokračovat i s doplňky!

Foto: Eva Malúšová

Když už, tak už. Mít na sobě méně než čtyři vzorované kusy postrádá smyslFoto: Eva Malúšová

Řekněte to tričkem

Vyjádřete svůj názor na věc pomocí topu. Koupila si vaše sousedka nachlup stejné džíny? Přišla kolegyně do práce s totožnou bílou košilí? Pořiďte si tričko s výstižným nápisem Btch dont´t copy my style ( nekopíruj můj styl!). Naštvat ji můžete ještě tím, že se obléknete do vražedně krátké minisukně. Pokud si pod ni natáhnete zkrácené legíny, budete neuvěřitelně trendy!

Foto: Eva Malúšová

Vadí vám, že všichni kopírují váš styl? Pořiďte si tričko s přímočarým vzkazemFoto: Eva Malúšová

Užitečné kapsičky

Móda nemusí být ani zdaleka nepraktická! Nebaví vás neustále nosit kabelku? Pořiďte si kalhoty s kapsičkami. Do jedné můžete dát klíče, do druhé mobil a tu největší si schovejte na peněženku. Pohodlná by měla být i vaše obuv – do placatých bot vklouzávejte zásadně v ponožkách. Kalhoty můžete spárovat se síťovinovým topem.

Foto: Eva Malúšová

Praktičtější kalhoty už nenajdete! Jsou navíc v módním baby blue odstínuFoto: Eva Malúšová

Buďte kreativní

Nebojte se kombinovat zdánlivě nesourodé kousky. Vzorované šortky vytáhněte vysoko do pasu a jejich pozici upevněte zlatým páskem se sponou. Tričko zdobí nejen potisk, ale i krajkové rukávy. Módní třešinkou celé sestavy je pestrobarevný kšilt.

Foto: Eva Malúšová

Grafické vzory, krajka, metalické odlesky, potisk… Proč si vybírat, když můžete mít všechny trendy v jednom modelu?Foto: Eva Malúšová

Apríl!

Reklama

Související témata:

Načítám