Hlavní obsah

Nejen Dara Rolins a Rytmus: Které slavné páry taky nepřežily osudný sedmý rok?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říká se, že sedmý rok je krizový. Přichází pocit stereotypu a stagnace. Zdá se, že se ve vztahu už není kam posouvat dál. Nejeden pár potvrdí, že kolem sedmého roku se objevily potíže. Záleží pak na jedincích, zda se s tím zvládnou poprat, či nikoliv. Dara Rolins a Rytmus sedmý rok nepřekonali.

Článek

Je to pravda, anebo nás zase tahají za nos? Už jednou totiž Dara Rolins a Rytmus svůj rozchod ohlásili, ačkoliv to bylo jen naoko. Tehdy to bylo kvůli reklamě. Nicméně – jestliže to tentokrát myslí vážně, pak je to zpráva, kterou asi čekal málokterý fanoušek.

Ve středu večer Dara Rolins (45) a Rytmus (41) na Instagramu zveřejnili příspěvek, že se rozcházejí. „Neuvidíte nás plakat, ani na sebe házet špínu. Žádná není, rozcházíme se v míru. A právě z důvodu, že jsme si i nadále extrémně blízcí, bylo hodně těžké si už před pár měsíci přiznat, že se náš vztah unavil, a vyslovit slovo konec,“ píše zpěvačka na svém profilu. Nejsou ale jediní, kdo ukončili vztah v sedmém roce, který může být kritický i podle odborníků.

Věra Špinarová (†65) a přítel Michal (53)

Legendární zpěvačka neměla na muže příliš kliku. Prvního, Ivo Pavlíka (†84), si brala velice mladá a láska, ta milostná, pomalu vyprchala. Druhým manželem byl Vítězslav Vávra (64), který ale žil v Praze a nehodlal se stěhovat do Ostravy – stejně jako se Věra Špinarová nehodlala přestěhovat do Prahy. Nakonec jí cesty osudu přihrály do života o šestnáct let mladšího Michala, kterého potkala, když on venčil svého psa. Nevěděl, že jde o slavnou zpěvačku. Dali se dohromady, ale sedmý, krizový, rok neustáli. Věra Špinarová se později nechala slyšet, že už žádného chlapa nikdy nechce.

Foto: Profimedia.cz

Poslední vážný vztah Věry Špinarové byl s přítelem Michalem. Nevydržel ale déle než sedm let. Poté se zpěvačka nechala slyšet, že už s muži končí Foto: Profimedia.cz

Adela Vinczeová (37) a Peter Modrovský (34)

Tehdy byla ještě Adelou Banášovou a v televizní soutěži „Let’s Dance“, obdobě naší „StarDance ...když hvězdy tančí“, potkala tanečníka Petera Modrovského. Lidé je měli dlouho za sehraný pár, plánovali společnou budoucnost, a zpráva o jejich rozchodu proto veřejnost překvapila. Když pak média zjišťovala, co se vůbec stalo, byl tanečník dost strohý. Při otázce, co za rozchodem stojí, odpověděl jednoslovně. Statistika. Ať už se stalo cokoliv, nebyla to první krize, jíž ve vztahu čelili. Vše se jim podařilo překonat, až došlo na osudný sedmý rok.

Foto: Profimedia.cz

Tehdy ještě Adela Banášová chodila sedm let s Peterem Modrovským. Prošli mnoha problémy, ale osudným se jim stal sedmý rokFoto: Profimedia.cz

Kristýna Leichtová (32) a Štěpán Benoni (33)

Herečka Kristýna Leichtová se v současné době raduje z nadcházejícího mateřství a jen kvete. Ale vždycky neměla na růžích ustláno. Musela si projít několika milostnými kotrmelci. Jeden z těch bolestivějších byl rozchod se Štěpánem Benonim – byli spolu sedm let. Dlouho ale sama nezůstala, brzy začala randit s jiným hercem, Filipem Kaňkovským (32). Dohromady se prý dali už na konci jejího vztahu se Štěpánem Benonim, kdy jim to neklapalo a rozchod byl na obzoru.

Foto: Profimedia.cz

Vztah Kristýny Leichtové a Štěpána Benoniho byl na konci už přechozený. Ještě když byli spolu, Kristýna potkala jiného muže Foto: Profimedia.cz

Zdeněk Podhůrský (59) a Ilona Andrejsová (31)

Fešný princ Zdeněk Podhůrský má slabost pro mladší blondýny, ale ne vždy to s nimi mělo pohádkový konec. Jako třeba s Ilonou Andrejsovou, dívkou téměř o třicet let mladší. Dokonce se hovořilo už i o svatbě a zdálo se, že Zdeněk Podhůrský opět skončí v chomoutu, ale pak zničehonic jako když utne. Řeči o sňatku skončily a tihle dva se přestali objevovat dohromady ve společnosti. Nakonec přiznali rozchod. A hádejte, po jak dlouhé době?

Foto: Profimedia.cz

Ilona Andrejsová byla velice mladičká, když začala chodit s hercem Zdeňkem Podhůrským. Rozešli se po sedmi letech v roce 2014Foto: Profimedia.cz

Jakub Voráček (28) a Nicole Warnecke (27)

Ani hokejovému hráči a jeho partnerce Nicole se nevyhnula krize po sedmi letech. Nutno říct, že zrovna u nich nešlo jen o problémy spojené se stereotypem způsobeným dlouhodobým vztahem. Zrzavý hokejový útočník a jeho sličná přítelkyně řešili problémy už mnohem dříve a rozchod byl na pořadu dne víckrát. Vždy se to snažili slepit, ale naposledy, počátkem tohoto roku, už to nešlo. Hrnek trpělivosti přetekl a Nicole už se nedokázala smířit s partnerovými nevěrami a jeho poněkud polygamním stylem života.

Foto: Profimedia.cz

Přítelkyně Nicole svému hokejistovi dlouho tolerovala nevěry. Ani jejich vztah osudný sedmý rok nepřekonalFoto: Profimedia.cz

Jennifer Aniston (49) a Justin Theroux (46)

Krize sedmého roku se ale rozhodně netýká pouze českých nebo slovenských celebrit. Konec manželství oznámila letos také americká herečka Jennifer Aniston, která s Justinem Therouxem chodila od roku 2011. O jejich rozchodu se dlouho jen spekulovalo, ale nakonec vydali společné prohlášení, aby předešli dalším dohadům. Proč se rozešli, dvojice neřekla. Nedávno se objevily zprávy, že Jennifer Aniston znovu randí s bývalým manželem Bradem Pittem (54), nicméně šlo o drb.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Aniston a Justin Theroux vypadali tak zamilovaně! O to víc pak překvapila zpráva, že se chtějí rozvést Foto: Profimedia.cz

Linda Evangelista (52) a Peter Morton (70)

Slavná modelka a její partner Peter Morton sedmý rok vztahu také nepřekonali. Na samotném začátku před nimi stála těžká zkouška, kdy Linda Evangelista čekala dítě s miliardářem Françoisem-Henrim Pinaultem (55), současným manželem Salmy Hayek (51). Peter Morton v tom ale žádný velký problém neviděl. Během sedmi let se jednou rozešli, poté to ale dali opět dohromady. Definitivní konec přišel v roce 2013 – nedohodli se na místě, kde by spolu žili. Zatímco Linda Evangelista toužila zůstat v New Yorku, srdečním místem Petera Mortona zůstala Kalifornie.

Foto: Profimedia.cz

Problém u Lindy Evangelisty a Petera Mortona byl v tom, že každý chtěl žít jinde Foto: Profimedia.cz

Jste s partnerem déle než sedm let? Jak jste to dokázali?

Reklama

Načítám