Hlavní obsah

Epidemie těhotenství v Česku: Nejen Marie Doležalová a Nicole Vaidišová! Kdo je další?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skoro to vypadá, že za chvíli nebude mít kdo hrát mladé a single ženy. Alespoň tedy v následujících pár měsících, protože několik našich hereček čeká miminko. Tato milá epidemie ale nezasáhla pouze uměleckou sféru, týká se to i sportovkyň.

Článek

I když za okny to pořád na jaro nevypadá, ve světě českého showbyznysu to jen kvete! Během posledních pár týdnů totiž oznámilo několik slavných žen radostnou novinu, že čekají miminko. My z toho máme velkou radost a všem přejeme, aby si těhotenství užily v klidu. A moc se těšíme, kdy se objeví další budoucí maminky! Své tipy bychom měli... Ale popořadě – kdo ze slavných žen se brzy stane rodičem?

Aneta Krejčíková (27)

Nejžhavější novinkou je zpráva, že miminko čeká herečka Aneta Krejčíková, kterou mohou mnozí znát asi hlavně z nekonečného seriálu „Ulice“, kde hraje Gábinu Pumrovou. Otcem se stane její snoubenec Ondřej, který herečku požádal o ruku vloni v únoru během jejího divadelního představení. Herečka je ve čtvrtém měsíci, a tak ještě není jasné, zda budou mít holčičku, či chlapečka.

Foto: Profimedia.cz

Aneta Krejčíková šťastnou novinu oznámila teprve před chvílí Foto: Profimedia.cz

Marie Doležalová (31)

Ještě v září loňského roku v rozhovoru Marie Doležalová (31) říkala, že co se týče rodiny, nechávají to plynout. „Nejsem člověk, který plánuje. Až to přijde, tak to přijde,“ řekla tenkrát. A vlastně to netrvalo tak dlouho, protože v současné době je Marie Doležalová v pátém měsíci. Po celou dobu se jí to dařilo dokonale skrývat, byť se jí bříško už zakulatilo. Nakonec ji ale paparazzi vyfotografovali a dříve, než fotky zveřejnili, to ona sama řekla na svém Instagramu.

Foto: Profimedia.cz

Marie Doležalová se svým partnerem Markem Zelinkou nechávali založení rodiny volný průběhFoto: Profimedia.cz

Kristýna Leichtová (32)

Před necelými čtrnácti dny šla s pravdou ven i Kristýna Leichtová a minulý týden se s krásně rostoucím bříškem ukázala i na zahájení Febiofestu. Herečka, kterou má většina lidí zafixovanou jako Ivušku ze seriálu „Comeback“ (2008), která má ale také mnoho rolí v divadle, je ve čtvrtém měsíci, stejně jako Aneta Krejčíková. Čeká nás tedy zřejmě léto plné porodů. Ovšem kdo bude jako otec u porodu, není v případě Kristýny Leichtové známo.

Foto: Profimedia.cz

Kristýna Leichtová se zakulaceným bříškem pochlubila na Febiofestu v polovině března Foto: Profimedia.cz

Michaela Tomešová (26)

Zatímco všechny předchozí dámy se na mateřství těší poprvé, Michaela Tomešová, bývalá kolegyně Anety Krejčířové z „Ulice“, už ví, do čeho jde. S manželem Romanem Tomešem (30) totiž mají už syna Kristiána, kterému je teprve jeden rok. Druhé dítě plánovali, ovšem že přijde tak brzy, je zpočátku překvapilo – vyšlo to totiž v podstatě hned napoprvé, co si přiznali, že by do toho šli znovu. Herečka je také ve čtvrtém měsíci.

Foto: Profimedia.cz

Manželé Tomešovi se toho rozhodně nebojí – jejich synovi je rok a už čekají dalšího potomka. Na Michaele by to ale nikdo zatím nepoznalFoto: Profimedia.cz

Nicole Vaidišová (28)

Aby to nevypadalo, že těhotenství je nějakou výsadou hereček, miminko čeká i tenistka Nicole Vaidišová. Není to tak dlouho, co se spekulovalo o tom, zda je skutečně pravda, že se vrátila ke svému bývalému manželovi, Radku Štěpánkovi (39). Teď už není pochyb – bývalí manželé se stanou rodiči. I oni očekávají miminko v létě. Tak že by nás pak čekala ještě jedna nová svatba?

Foto: Profimedia.cz

Po všech rozchodech a shledání konečně snad zakotví Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová spolu – čekají totiž miminko Foto: Profimedia.cz

Jitka Čvančarová (40)

Krásná herečka před pár dny oslavila kulaté narozeniny, ale pro oslavy má nyní jiné důvody. S manželem Petrem Čadkem (39) čekají druhé miminko. Oznámila to na předávání Českých lvů, kde přišla v obepnutých šatech, které její bříško krásně podtrhly. Herečka má už dceru Elenu Emilii (6). Poštěstí se slavnému páru mít ještě chlapečka? Počkejme si do léta!

Foto: Profimedia.cz

Na miminko se těší i herečka Jitka Čvančarová, která se s rostoucím bříškem pochlubila poprvé na Českých lvech Foto: Profimedia.cz

To bude porodů, co říkáte?

Reklama

Načítám